Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Марія

Керівник, директор, менеджер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий магазином

з 11.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
Yuki, Львів (Роздрібна торгівля)

Відкриття та запуск роботи магазину з нуля. Набір, адаптація та мотивація персоналу. Комунікація з діючими, пошук та залучення нових партнерів. Контроль роботи персоналу, дотримання корпоративних стандартів персоналом. Проведення зборів та мотивація. Набір і навчання персоналу. Ведення документації і бухгалтерська звітність. Торгівля. Робота в програмі 1с, Бітрікс 24. Робота зі скаргами та зауваженнями клієнтів. Робота на результат, розвиток та збільшення продажів магазину, виконання планових показників. Прийом, переоцінка та інвентаризація товару.

Керуюча магазином

з 07.2021 по 09.2022 (1 рік 2 місяці)
Prego, Львів (Роздрібна торгівля)

Контроль роботи персоналу, дотримання корпоративних стандартів персоналом. Проведення зборів та мотивація. Набір і навчання персоналу. Ведення документації і бухгалтерська звітність. Торгівля. Робота в програмі 1с. Робота зі скаргами та зауваженнями клієнтів. Робота на результат, розвиток та збільшення продажів магазину. Прийом, переоцінка та інвентаризація товару.

Адміністратор

з 10.2018 по 07.2021 (2 роки 9 місяців)
ТОВ «ЕпіцентрК», Львів (Роздрібна торгівля)

Робота з клієнтами, надання інформації, реєстр документації, улагодження конфліктних питань, реєстр програми лояльності. Ведення реєстру вхідної та вихідної кореспонденції.

Власниця, керуюча

з 04.2013 по 12.2019 (6 років 8 місяців)
ФОП Вавринкевич М.В., Львів (Торгівля)

Власниця продуктових магазинів, відкриття нових торгових точок, розвиток мережі, підбір, стажування працівників. Ведення та контроль дозвільних документів, бухгалтерська звітність. Заключення договорів з партнерами та підтримка стабільних ділових відносин. Контроль за роботою працівників, дотримання ними корпоративних стандартів, контроль прийому товару, переоцінка, інвентеризація, строк дії товару.

Адміністратор

з 08.2011 по 06.2013 (1 рік 10 місяців)
Під синьою фляжкою, Львів (Обслуговування)

Відкриття та закриття зміни, бухгалтерська звітність, прийом, інвентеризація та замовлення товару. Контроль працівників по дотриманню корпоративних стандартів. Робота зі скаргами та зауваженнями клієнтів, розрахунок.

Освіта

Державний Університет інформаційно-комунікаційних технологій

Телекомунікації, Львів
Вища, з 2006 по 2009 (3 роки)

Львівський коледж ДУІКТ

Телекомунікації, Львів
Середня спеціальна, з 2002 по 2006 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

A- models(модельна школа)

2019, 9 місяців

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати