Резюме від 28 червня 2020

Анна

Перекладач англійської, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Славута
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Львів, Рівне, Славута, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Київській Національний Лінгвістичний Університет

Германської філології, нідерландська мова та література, Київ
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 9 місяців)

Вивчення нідерландської мови та літератури. Вивчення історії мови, її конструкції та лінгвістичних закономірностей. За спеціальністю вивчала англіську мову як другу іноземну. Під час навчання приймала учать у конференціях зі спеціальності,отримала гарні відгуки від керівників.
Приймала активну участь у написанні статей для нідерландських журналістських сайтів, а також у конкурсі перекладу українських віршів на нідерландському радіо, де отримала перше місце та нагороду.

Додаткова інформація

Під час навчання в університеті займалась моделінгом, дякуючи чому відвідала багато країн світу, налагодила комунікаційні здібності та досягла успіху у роботі моделлю. Я комунікабельна людина, можу сміливо сказати, що можу знайти спільну мову майже з будь-якою людино. Разом із цим я відповідальна та уважна до деталей людина. Поважаю чужі інтереси та вмію йти на компроміси, але при цьому і відстоювати особисту думку. За щоб я не бралась я відношусь до справи з максимальною віддачею. Люблю розвиток та все, що з ним пов’язано. Дотримуюсь кредо, що життя – це рух та немає межі досконалості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: