Резюме від 7 листопада 2023 PRO

Анна

Roast-master (coffee quality control), керівник проєктів, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Обсмажчик кави/ Фахівець з контролю якості кави/ керівник ростерії

з 04.2017 по нині (7 років 1 місяць)
ТОВ "Торговий дім "Фінка кава""/ Finca coffee, Київ (Виробництво і продаж specialty кави/ імпорт зеленої кави з Центральної і Південної Америки)

- вибір лотів зеленої кави;
- контроль якості зеленої кави;
- створення профайлів обсмаження;
- контроль якості обсмаженої кави;
- створення блендів;
- організація роботи ростерії;
- розробка технологічних карт, ТУ;
- організація технологічного циклу згідно стандартам НАССР;
- навчання персоналу ростерії;
- створення і проведення тренінгів для партнерів компанії.

Бренд-бариста/ обсмажчик кави

з 03.2015 по 04.2017 (2 роки 1 місяць)
Roast and Brew, Київ (громадське харчування/ кав'ярня- ростерія)

- вибір лотів зеленої кави;
- обсмаження кави;
- створення технологічних карт;
- розробка сезонних меню напоїв;
- стажування персоналу;
- проведення тренінгів і майстер-класів.

Освіта

КНУ імені Тараса Шевченка

Факультет психології, спеціальність: психологія, Київ
Вища, з 2011 по 2015 (3 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

SCA Roasting Module/ Professional Level

грудень 2019

SCA Roasting Module/ Intermediate Level

грудень 2018

SCA Green Coffee Module/ Foundation Level

грудень 2018

Q Arabica Grader

2021

Знання і навички

MS Office

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Французька — початковий
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: