Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Максим

Митний брокер, керівник відділу ЗЕД, юрист, менеджер з продажів, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Дистанційно, Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор, менеджер ЗЕД, митний брокер

з 08.2010 по 03.2021 (10 років 7 місяців)
ТОВ "Комодо Альянс", Житомир (Видавництво, поліграфія)

Загальне керівництво, розвиток, координація між підрозділами; пошук і розвиток ринків збуту та постачальників за кордоном (Європа, Азія, Північна Америка, Африка), повний документальний і організаційний супровід зовнішньоекономічних операцій, митне оформлення.

Помічник прокурора

з 04.2004 по 02.2009 (4 роки 10 місяців)
Прокуратура міста Житомира, Житомир (Юриспруденція)

Підтримання обвинувачення в суді, нагляд за слідством у кримінальних справах, підготовка та супровід цивільних позовів, нагляд за поліцією, ІТТ, ДАБК, дотриманням законодавства на транспорті, прийом громадян.

Освіта

Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого

Інститут прокуратури, Харків
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е


Рудницький Максим Вікторович

Юрист (спеціаліст)
Дата народження 07.10.1981 року (41 рік), місто Житомир.

Побажання до майбутньої роботи:
Посада: юрист, митний брокер, менеджер ЗЕД
Зарплата від: відрядна форма оплати (по тарифу за фактично наданий обсяг робіт/послуг)
Графік роботи: гнучкий графік, дистанційна робота

Навчання.
1999-2004 роки
Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого, Інститут підготовки кадрів для органів прокуратури України (місто Харків). Спеціаліст з правознавства (повна вища юридична освіта).
Виконував обов’язки старости групи, брав участь в науково-практичній та публічній роботі.
2009 рік
Курси підвищення кваліфікації Національної академії прокуратури України (місто Київ), тематика – позовна діяльність. Наказом ректора призначений старостою групи. За результатами складання іспиту запрошений до аспірантури.
Робота.
2004-2009 – робота в прокуратурі міста Житомира. Помічник прокурора міста Житомира. Юрист 2-го класу. Функціональні обов’язки: вирішення звернень громадян та заяв і повідомлень про злочин; підтримання державного обвинувачення в судах; представництво інтересів держави та громадянина цивільних, господарських та адміністративних судах; вивчення, систематизація, кодифікація законодавства; нагляд за додержанням законодавства правоохоронними органами та установами примусового впливу, пов'язаними з обмеженням волі громадян, нагляд за додержанням банківського, бюджетного та податкового законодавства.
2009-2010 – робота за цивільно-правовою угодою юрисконсультом в ПП "Кавоманія": юридичне супроводження діяльності підприємства, представництво у відносинах з державними органами, банківськими установами та контрагентами.
2011-2021 - директор ТОВ "Комодо Альянс": загальне керівництво й організація роботи, безпосереднє управління відділом менеджерів та бухгалтерії, юридичний супровід діяльності товариства, менеджер ЗЕД, підготовка та митне оформлення товарів, повний супровід зовнішньо-економічних операцій.
2021-теперішній час - митний брокер.
Знання ПК: базовий рівень (впевнений користувач) – робота з текстом, офіс, спеціальні програми, законодавчі бази, Інтернет.
Знання мов: українська, російська – досконало, англійська – базовий рівень (спеціалізований клас в школі), хорватська (початковий рівень).
Особисті якості.
Професіоналізм, відповідальність, пунктуальність, бажання та вміння працювати в команді, підвищувати кваліфікацію, здатність до самостійної роботи, лідерські та організаторські якості, комунікабельність, цілеспрямованість, стійкість до стресів, почуття такту та гумору.
Зв’язок:моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: