Резюме від 1 лютого 2024 PRO

Вікторія

Редактор, копірайтер, SMM-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Коректор, контент-менеджер

з 11.2023 по нині (6 місяців)
Metalvis, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

1. Організація роботи з рекламування товариства та продукції, що виробляється, та послуг, які надаються з метою їх просування на ринки збуту, інформуючи споживачів про переваги якості та відмінні властивості товарів та послуг, що рекламуються.
2. Розробка планів рекламних заходів з одного виду або групи товарів (послуг) і визначення затрат на їх проведення.
3. Організація, планування та координація робіт з проведення рекламних кампаній.
4. Участь у формуванні рекламної стратегії, яка базується на перспективних напрямах подальшого організаційного розвитку, інноваційній та інвестиційній діяльності.
5. Розробка текстів (власноруч) для сайтів (новини, статті та огляди, описи товарів, інструкції тощо), для email-повідомлень, для друкованої продукції та будь-яких інших заходів просування товариства, його продукції та послуг.
6.Робота з фото та відеоконтентом для просування товарів (власноруч та/або за допомогою сторонніх спеціалістів).
7.Вибір форм і методів реклами, їх текстового, кольорового та музичного оформлення на сайтах, в email-повідомленнях, в друкованій продукції, забезпечуючи наочність і доступність реклами, додержання норм громадської моралі, не допускаючи порушень правил конкурентної боротьби.
8.Визначення конкретних носіїв реклами (соцмережі, інтернет-ресурси, друковані видання та матеріали, електронні повідомлення, рекламні відеоролики тощо) та їх оптимальне поєднання.
9.Вивчення ринку збуту та попит покупців з метою визначення найкращого часу і місця розміщення реклами, масштабів та термінів проведення рекламних кампаній, кола осіб, на яких слід спрямувати рекламу, орієнтуючи її на цільові групи за професією, віком, купівельною спроможністю.
10. Здійснення контролю за розробленням та реалізацією договорів і контактів з рекламування продукції та послуг.
11. Організація зв'язків з діловими партнерами, система збору потрібної інформації та розширення зовнішніх зв'язків з метою вдосконалення рекламної діяльності.
12. Аналіз мотивації попиту на продукцію, що виробляється, або послуги, що надаються.
13. Організація вивчення потреби покупців та визначення спрямованості проведення рекламних кампаній.
14. Підтримка необхідних зв'язків з іншими структурними підрозділами підприємства, установи, організація в процесі розроблення і проведення рекламних заходів, залучення до вирішення поставлених завдань консультантів і експертів, запрошення до участі в рекламі широковідомих та популярних осіб, укладаючи з ними договори на комерційній основі.
15. Знання HTML.

Головний редактор

з 12.2022 по 12.2023 (1 рік)
DG Finance, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Працювала на посаді - Головний редактор та автор комерційних текстів у таких напрямках, як економіка, фінанси та бізнес.

Журналіст-редактор

з 06.2017 по 02.2022 (4 роки 8 місяців)
Сайт "Вечірній Київ", Київ (ЗМІ, медіа)

Пошук контенту та редагування матеріалів, інтерв’ю, репортажі, написання новин та лонгрідів, написання пресрелізів, відвідування заходів, подача матеріалу у форматі сторітелінг. Написання постів у соціальних мережах, зустрічі із посадовцями, участь в урядових нарадах, конференціях тощо.

Освіта

Національний університет "Києво-Могилянська академія"

Журналістика, Київ
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Genius.Space

6 місяців

Знання і навички

Креативність Неконфліктність Canva Створення Reels Зйомка stories Швидкий набір тексту Розробка контент-плану Уміння аналізувати Adobe Photoshop InShot Facebook Ads Manager Налаштування таргетованої реклами Ведення соціальних мереж Літературний переклад MS Excel SEO-копірайтинг Adobe Illustrator Постинг контенту Adobe Lightroom Проведення розіграшів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — середній
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Також працювала у сфері SMM в компанії T-REX (послуги для бізнесу).
02.2017 — 07.2017
Обов'язки:

Написання комерційних статтей, ведення більше ніж 20 каналів у соц. мережах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: