Резюме від 30 квітня 2024

Василь

Виконроб, майстер дільниці

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

НУБіП

Конструювання та дизайну.будівництво та цивільна інженерія, Киев
Вища, з 2016 по 2020 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Водитель категорії А, В, С Практичне навчання МС баухемі Березань Вміння ремонтувати техніку Займаюся автопідбором. Пунктуальність Управління персоналом AutoCAD ArchiCAD Водійські права кат. B Здатність до навчання Водійські права кат. C Уважність Знання доріг міста Стресостійкість Знання будови автомобіля Міжнародні перевезення Пасажирські перевезення Ремонт авто Контраварійне водіння Екстремальне водіння Відповідальність Посвідчення тракториста-машиніста кат. A1 Посвідчення тракториста-машиніста кат. D1

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Польська — середній
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Працював на внутрішніх роботах в Польщі(офіси).Також проходив практичне навчання в дорожній сфері (автомобільні дороги ,улаштування дворів будинків ).Пройшов практичне навчання MC BAUHEMI(Будівельні суміші).Працював на роботах з демонтажу та відновлення будинків та споруд (Німеччина після катастрофи).Маю навички роботи зі спеціальною технікою(ескаватори,трактора,автомобілі та інше).Маю досвід та вмію кермувати автомобілем.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: