Резюме від 24 травня 2024 PRO

Роксолана

Директор, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 01.2024 по нині (5 місяців)
ЕМІ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття і запуск закладу з «нуля»:
Пошук локації
Ремонт
Контроль маркетингових планів та стратегій
Налагодження роботи з постачальниками
Розробка меню
Формування команди

Директор

з 02.2022 по 01.2024 (1 рік 11 місяців)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка меню;запровадження новинок, акцій;
-Аналіз роботи персоналу та ресторану в цілому
-Створення плану продаж та бюджету на місяць
-ведення переговорів та налагодження співпраці з контр-агентами (банками, рекламними агентами, торговими агентами;
-підбір персоналу, навчання персоналу і координація його роботи, формулювання завдань для співробітників;
-Фінансове планування , оптимізація витрат , формуванння ціноутворення .

Менеджер

з 10.2020 по 02.2022 (1 рік 4 місяці)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Забезпечення безперебійної роботи усіх підрозділів
-Підбір, навчання та адаптація персоналу
-Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та якості страв
-Вирішення конфліктних ситуацій пов'язаних з гостями закладу
-Контроль касової дисципліни працівників
-Розподіл робочих обовязків між персоналом, формування графіків
-Звітність перед керівництвом.
-Виконання інших завдань, пов'язаних з безпосередньою діяльністю ресторану
-Оформлення замовлень для постачальників ( контроль фактичних залишків, формування замовлення)
-Ведення інвентаризацій їх аналіз
-Створення відомості заробітної плати
-Робота з iiko office

Менеджер ресторану

з 09.2019 по 08.2020 (11 місяців)
Сушия, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки: відкриття/закриття ресторану, створення особливої атмосфери для персоналу і гостей, організація роботи персоналу, коригування при необхідності, контроль раціонального використання засобів, замовлення ТМЦ непродуктової групи, запобігання і ліквідація конфліктів, консультація відвідувачів, забезпечення ефективної роботи, ведення касової зміни.
Досягнення: покращення рівня сервісу, збільшення АТС, зменшення кількості відмін, формування колективу.

Освіта

Львівський інститут менеджменту

Менеджмент та міжнародний бізнес, менеджмент, Львів
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (3 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати