Резюме від 31 липня 2021

Галина

Начальник відділу, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Мостиська

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Павлеса Галина Ярославівна

Домашня адреса: Львівська обл. Мостиський р-н.
с.Завада
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 06.12.1982р.
Сімейний стан: не заміжня
Освіта: вища.
Освіта:
1989-1998рр. – Арламоволянська основна школа (Львівська обл.), атестат з відзнакою.
1998-2000рр. – Львівський економічний ліцей банківської справи .
2000-2003рр- Львівський банківський інститут Національного банку України , факультет: економічний, спеціальність: облік і аудит, диплом бакалавра.
2000- 2004рр.- Львівський банківський інститут Національного банку України, факультет: економічний, спеціальність: облік і аудит, диплом спеціаліста.

Досвід роботи:
2001-2002рр.-Мостиське районне управління Пенсійного фонду України на посаді секретар-друкарка.
2002-2002рр. Страхова компанія СМП «ЮВЗАКІ» на посаді страховий агент.
2002-2003рр.- Мостиська філія ЗАТ СК «Галицька» на посаді страховий агент.
2003-2004рр.-АТ «Кредит Банк України» Самбірська філія на посаді економіста з операційної роботи бухгалтера Мостиського ТВБВ.
Посадові обов’язки: продаж продуктів та послуг банку (депозити, кредити, банківські платіжні картки, платежі, внутрішні та міжнародні перекази), робота з клієнтською базою (супроводження та якісне обслуговування клієнтів).
2004-2012рр.-АТ «Кредит Банк України» Самбірська філія на посаді економіста з операційної роботи бухгалтера Городоцького ТВБВ.
Посадові обов’язки: пошук та залучення нових клієнтів (виконання планів продаж), консультування клієнтів по умовах кредитування, оформлення та видача кредитів, обслуговування існуючих клієнтів,
2011-2017рр.-ПАТ «Кредобанк» на посаді начальника відділення.
Посадові обов’язки: проведення консультацій для потенційних клієнтів і залучення на обслуговування в банк по роздрібних продуктах та послугах, залучення на обслуговування корпоративних клієнтів та їх обслуговування, проведення експортно-імпортних операцій, здійснення первинної ідентифікації клієнтів при оформленні документів/послуг, виконання нормативів продаж, контроль дотримання технологій продаж та стандартів обслуговування клієнтів, вирішення проблемних ситуацій з клієнтами та забезпечення якісного обслуговування.

2017р. по даний час декретна відпустка.
Найбільші досягнення:
Досягнула високого професійного рівня в знанні банківської нормативної бази та банківських продуктів, пошук та залучення на обслуговування в банк нових клієнтів, вміння якісно та швидко обслуговувати клієнта, професійно вирішувати складні ситуації пов»язані з операційного діяльністю, виконання плланів продаж на рівні 100%. Отримала нагороди за виконання планів продаж «Найкращий начальник відділення 2013р», «Найкращий начальник відділення 2014р», «Найкращий начальник відділення 2015р».
Знання іноземних мов:
Українська – рідна; російська – добре; польська-базово; англійська мова-зі словником.
Навички:
Досвідчений користувач: системи Б2, EFOR, MS Office (Word, Exсel, Power Point, MS Explorer, Opera, E-mail (Outlook Express).
Особисті якості:
Комунікабельність, креативність, відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість, наполеглива, здібна до планування та організаційних процесів. Характер спокійний, урівноважений, доброзичлива. Маю бажання набувати нові вміння та якості. Вмію працювати самостійно і в команді, аналізувати та логічно мислити. Швидка адаптація до нових робочих умов. Шкідливих звичок не маю.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: