Резюме від 23 лютого 2024 PRO

Наталя

Фінансовий менеджер, бухгалтер, касир, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер-касир

з 09.2022 по 01.2024 (1 рік 4 місяці)
ФОП Малій Г.М., Київ (Автобізнес та автосервіс)

Фінансовий контроль господарської діяльності, контроль по статтях розходів, прибутків. Ведення, контроль за наявністю первинної документації ФОПів та ТОВ, ведення готівкової каси, проведення в 1С розрахунків по картках, терміналах, готівкових, рознесення банківських виписок, створення в клієнт- банк платежів, ведення реєстрів первинних документів, ведення книги обліку доходів ФОП, прийняття на облік і акти списання МШП, інвентаризації, допомога фінансовому директору в веденні управлінського обліку.

Адміністратор- старший касир

з 11.2021 по 03.2022 (4 місяці)
Магазин-склад взуття "дешевше нікуди", Мелітополь (Роздрібна торгівля)

Ведення каси, відкриття-закриття, інкассація, інвентаризація, табеля робочого часу, продаж, оформлення повернень, гарантійного ремонту, вирішення спірних питань, взаємодія з орендодавцем, адміністрація магазину.

Бухгалтер

з 11.2019 по 04.2020 (5 місяців)
ДУ МУВП (№144)", Мелітополь (Державні організації)

ведення табеля робочого часу; нарахування з/п особовому складу, вільнонайманим; ведення обліку особових коштів, проведення отоварки, перерахунок виконавчих листів та аліментів осуджених; подання щомісячної, щоквартальної звітності, прийняття, звільнення, соцстрах у программі "Медок".

Бухгалтер

з 03.2019 по 09.2019 (6 місяців)
ТОВ "Агролидер-2017", Мелітополь (Автобізнес та автосервіс)

Ведення первинної документації, введення Пн, виписка РН, ТТН, формування маршрутного листа, контроль наявності первинних документів, архівування, взаємодія з контрагентами, звірка з контрагентами, контроль прострочки оплати.

Зам. завідуючого ТТ, касир торгівельного залу магазину стройматеріалів

з 06.2017 по 02.2019 (1 рік 8 місяців)
ФОП "Січкаренко Іван Петрович" (Максидом), Мелітополь (Роздрібна торгівля)

Ведення первинної документації-приходні/розходні накладні, ведення каси, складання і ведення табелю робочого часу, моніторинг цін на товарні позиції по регіону, моніторинг пропозицій поставщиків, участь в інвентаризаціях, контроль актуальності цінників в торгівельній залі, контроль строків реалізації, недопущення прострочки, участь в викладці товарів на вітринах.

Фінансовий менеджер гуртового складу

з 08.2011 по 04.2017 (5 років 8 місяців)
ПП "Безверха Ю.Є.", Мелітополь (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Взаємодія з постачальниками і покупцями, розробка стратегії дистрибуції окремих ТМ, ведення первинної документації, виписка товарних накладних, формування маршрутних листів, контроль оплати, ведення каси, контроль прострочених платежів, контроль за якістю і строками реалізації прийнятого товару, проведення інвентарізацій.

Освіта

Державний вищий навчальний заклад "Запорізький національний університет"

Фінанси, Запоріжжя
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 9 місяців)

У 2010 році отримала диплом бакалавра за спеціальністю "Економіка і підприємництво";
у 2011 році отримала повну вищу освіту за спеціальністю " Фінанси" та здобула кваліфікацію спеціаліста з економіки, фінансиста

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Участь в проведенні інвентарізацій; робота з первинною бухгалтерською і планово-обліковою документ аналіз динаміки цін на стратегічні позиції розробка табелю робочого часу підрозділу; контроль викладки товарів і актуальності цінників; контроль термінів реалізації товарів, недопущення прострочки ;

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості: акуратність, цілеспрямованість, орієнтація на результат, робота в колективі, не конфліктність, аналітичний склад розуму, комунікабельність, вміння швидко адаптуватися, швидка навченість, вміння самостійно приймати рішення, працювати в стресових ситуаціях, ініціативність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: