Резюме від 23 липня 2021

Виктория

Юрист, помічник керівника, офіс-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Тараща
Готовий працювати:
Біла Церква, Дистанційно, Тараща, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Вікторія
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ДОСВІД РОБОТИ
На даний момент є практикуючим юристом:
- займаюсь представництвом ітересів в судах, підготовкою позовних заяв, заперечень, відзивів та інших процесуальних документів;
- юридичний супровід у взаємовідносинах із суб"єктами владних повноважень - податковими інспекціями органами пенсійного фонду щодо виплати додаткових пенсій;
- юридичний супровід державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців, змін до установчих документів, припинення фізичних осіб-підприємців, що включає підготовку повного пакету документів для реєстраційних дій (статут, протокол, тощо);
- спадкові правовідносини (отримання свідоцтв про право на спадщину, визнання права власності на частку в спадковому майні в судовому порядку, що включає підготовку позовної заяви, зустрічних позовів, клопотань та інших процесуальних документів, участь у судових засіданнях, виконання таких рішень.

з 10.2020 по 12.2020 юрист територіальної виборчої комісії
з 2012 по 2020 (8 років), (Державна служба)
управління Державної казначейської служби України ,
юрисконсульт:
- Виконання рішень суду про стягнення коштів з рахунків, на яких обліковуються кошти державного та місцевих бюджетів, або бюджетних установ.
- Супровід договірної діяльності управління, систематизація та зберігання внутрішніх документів.
- Супровід договорів оренди державного нерухомого майна: підготовка документів для подачі регіональному відділенню Фонду державного майна України.
- Представлення інтересів управління в судах, в державних органах і установах.
- Ведення листування з правоохоронними органами, виконавчою службою, фізичними особами і тд.
- Консультації бюджетних організацій.
- Організація і проведення конкурсів на заміщення вакансій в державній службі.
- Кадрове діловодство.
- Ведення військового обліку військовозобов'язаних та призовників.
- Робота із зверненнями громадян, стягнення коштів
державного та місцевих бюджетів, заміни сторони виконавчого провадження, надання відповідей з питань роз’яснення бюджетного законодавства.

з 03.2006 по 09.2012 (Державна служба)
Районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спеціаліст:
- Консультації з питань домашнього насильства.
- Консультації з сімейного права.

з 02.2005 по 02.2006 (Державна служба)
Районне управління юстиції , спеціаліст:
- Забезпечення виконання покладених законодавством на районне управління юстиції завдань щодо реалізації державної правової політики.
- Забезпечення захисту прав і свобод людини і громадянина у визначеній сфері діяльності.
- Здійснення державної реєстрації нормативно-правових актів районної державної адміністрації, її управлінь, відділів, інших структурних підрозділів, що зачіпають права, свободи й законні інтереси громадян або мають міжвідомчий характер, ведення реєстру цих актів.
- Здійснення легалізації об’єднань громадян, реєстрації благодійних організацій, структурних утворень політичних партій та інших громадських формувань.
- Правова освіта населення.

ОСВІТА
Повна вища, кваліфікація - юрист,


ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ

ПК - досвідчений користувач (Word, Excel, Internet Explorer, Outlook Express, правові бази: Ліга, НАУ, Законодавство України)
Відповідальна, ініціативна, володію навичками ведення переговорів на всіх рівнях, постійно підвищую професійний рівень, самоосвіта.
Володію навиком швидкого набору тексту, пошуку й систематизації інформації.

ЗНАННЯ МОВ

Українська - вільно
Російська - вільно
Англійська - (перевожу технічні тексти)

ІНШЕ

В 2019 року пройшла успішно тестування в Міністерстві юстиції України та отримала Сертифікат про підтвердження професійної компетентності у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень Державним реєстратором не працевлаштувалася так як, постановою Кабінету Міністрів України (редакція від 04.12.2019 № 1125) змінено порядок визначення професійної компетентності осіб, які мають намір здійснювати функції державного реєстратора, та у зв’язку з відтермінуванням проведення нового тестування, що спричинено встановленням карантину та заборон.

Я маю великий інтерес та зацікавленість до обраної професії за фахом, стійка до стресів, не конфліктна, вмію працювати в команді, комунікабельна, відповідальна та пунктуальна. Веду здоровий спосіб життя.
Пошуки нової роботи пов’язую з бажанням професійного зросту, набуттям нових знань, нових знайомств з цікавими людьми для внутрішнього удосконалення, бажанням змінити сферу своєї професії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: