Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Юрій

Водій кат. СЕ, далекобійник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Макарів
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік відділу продажів нових авто

з 03.2021 по 07.2023 (2 роки 4 місяці)
тов Сканія Україна, Калинівка (Київська обл.) (Автобізнес та автосервіс)

Прийом та передача нової техніки Scania. Замовлення на сервісі передпродажної підготовки та дообладнання автомобілів. Перегон нової та Б/у техніки (Шассі на забудову, Самоскиди, тягачі з напівпричепами)

Водій кат. се

з 12.2020 по 02.2021 (2 місяці)
ФОП, Бровари (Транспорт, логістика)

Виконував міжнародні перевезення по Маршруту Київ-Москва. Авто даф 105.460 + причіп шмітс з установкою термокінг сл 400. Возив медикаменти (назад все що влазить в коробку та не перевищує допустимих вагових норм) Причина звільнення: копійчана заробітна плата. І домовленість була їздити Україна-Грузія

Водій кат Е

з 08.2017 по 03.2018 (7 місяців)
ТОВ ВІАТРАНСЕКСПЕДИЦІЯ, Київ (Транспорт, логістика)

Перевезення збірних вантажів по Україні (4-9 точок вивантаження) В понеділок грузились на території підприємства і за 3 дні мали розвести в середньому 5 точок товару щоб в четвер або в п'ятницю завантажитись зворотнім вантажем в гараж. Авто scania G380 з напівпричепом шмітс тентований

Освіта

КНТУ (бивший КАДІ)

Автомобілі та автомобільне господарсво, інженер-механік, Киев
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 5 місяців)

Закінчив магістратуру

Знання і навички

Є навики роботи на самосвальних напівпричепах, рефрежиратором. Працював на авто з холодильною установкою (рефрежиратор)

Додаткова інформація

Шукаю роботу саме на напівпричепи по Україні ( все що не пов'язано з роботою водія кат Е не цікавить!) Водійське посвідчення кат СЕ з 2017р (з цього року і почав працювати на магістральних тягачах європейського виробництва) Карта цифрового тахографа. Їздив по Україні а також Україна- Россія.(було бажання приловчиться їздити згідно з режиму праці і відпочинку)возили медикаменти під температурним режимом. Також виконував перегони нової та б/у вантажної техніки з Львова (митниця в Городку) до Києва. Бажаний рівень оплати від 1800грн/день. По Україні. Пріорітет рефрежиратор. Зараз працюю підмінним водієм (постійні зміни авто кожні 5-6днів). Шукаю роботу на постійній основі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: