Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Валентин

Викладач історії

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Доцент кафедри Мистецтвознавства та загальногуманітарних дисциплін

з 09.2012 по нині (11 років 8 місяців)
Міжнародний гуманітарний університет, Одеса (Освіта, наука)

Освіта

ПНПУ ім. К. Д. Ушинського

Історико-філологічний, викладач історії, Одеса
Вища, з 2003 по 2012 (9 років)

Закінчив ВНЗ з відзнакою. Навчався в аспірантурі. Здобув науковий ступінь кандидат політичних нак.

Знання і навички

Користувач ПК MS PowerPoint Користувач Internet Google Meet MS Office Google Клас Грамотна усна та письмова мова MS Word Користувач ОС Windows Цифрова грамотність Висока працездатність

Інвалідність

Друга група.
Дитячий церебральний правосторонній параліч (ДЦП). Кульгаю на ногу. На виконання посадових обов'язків викладача це не впливає.

Додаткова інформація

ПАНАСЮК ВАЛЕНТИН АНАТОЛІЙОВИЧ
Народився 9 жовтня 1985 р. у с. Новогеоргіївка Ананьївського р-ну Одеської обл.
Мета: викладати історію стаціонарно або дистанційно за сумісництвом (середа). Розгляну перспективні пропозиції.

Освіта:
У 2008 році закінчив історико-філологічний факультет Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського та отримав диплом з відзнакою магістра педагогічної освіти, викладача історії.
Навчався в аспірантурі при кафедрі політичних наук ПНПУ імені К. Д. Ушинського за спеціальністю 23.00.02 – політичні інститути та процеси (денна форма навчання). Достроково підготував і захистив кандидатську дисертацію за темою «Формування та функціонування української політичної еліти у період Гетьманщини (XVII-XVIII ст.) та часи незалежності (напр. XX - поч. XXI ст.): порівняльний аналіз». Захист відбувся 13 січня 2012 року. Науковий керівник – доктор політичних наук, професор С. М. Наумкіна (моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»))
Маю 12 наукових публікацій за фахом. У теперішній час працюю над монографією за темою «Формування та функціонування української політичної еліти у період Гетьманщини (XVII-XVIII ст.) та часи незалежності (напр. XX - поч. XXI ст.): порівняльний аналіз».
Досвід роботи: у період навчання в аспірантурі проводив лекційні та семінарські заняття за планом (30 годин на рік). З 01.09.13 по 29.08.2023 р. викладав в коледжі (КТЕК). Атестувався на вищу категорію 03.12.2020. З 29.08 по сьогодні викладач МГУ (Фонтанська дорога 33). Викладаю: історію України і Всесвітню історію, історію України та Української культури. В умовах дистанційного навчання впевнено володію платформою classroom, zoom і організовую відео конференції. Публікую наукові статті у фахових виданнях.
Сімейний стан: не одружений.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: