Резюме від 6 вересня 2021

Оксана

Економіст, бухгалтер, менеджер, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Самбір

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділення

з 07.2007 по 05.2009 (1 рік 10 місяців)
ЗГРУ Приват Банк, Новий Калинів (головний бухгалтер, економіст, керівник віділення)

Організація робочого процесу, досягнення високих показників, залучення клієнтів на різноманітні банківські послуги та проведення різноманітних зустрічей.

Секретар

з 02.2002 по 05.2006 (4 роки 3 місяці)
КРВ у Самбірському районі і м Самборі, Самбір (контролюючі органи)

Вправно справлялась з різними видами секретної інформації : реєстрація вхідної і вихідної пошти,перекази, накази, різні розпорядження, протоколи нарад та багато різної секретної інформації.

Освіта

ЛНУ імені Івана Франка

Економіка підприємства, Львів
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 9 місяців)

В 2001 році закінчила Самбірський технікум економіки та інформатики і отримала червоний диплом. Далі вступила до вищого навчального закладу ЛНУ імені Івана Франка по спеціальності економіка підприємтсва.

Додаткова інформація

З 2006 року по 2009 рік працювала в ЗГРУ Приват Банк, починаючи з посади головного бухгалтера, потім економістом, заступником керуючого, а в 2007 році очолила відділення в місті Новий Калинів і стала його керівником. В підпорядкуванні під собою мала 4 працівників відділення. В особисту мою роботу входило безліч завданнь: організація роботи на відділенні та досягнення високих показників роботи, залучення клієнтів на різноманітні банківські послуги, надання кредитів та депозитів, проведення різноматнітних зустрічей з керівниками різних установ та залучення на зарплатні проекти.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: