Резюме від 11 липня 2023 PRO

Аліна

Виконавчий директор (СЕО), 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

CEO (Виконавчий директор)

з 04.2017 по 09.2020 (3 роки 5 місяців)
Спорт клуб "iGym", Київ (Фітнес індустрія)

Обов’язки: Управління та контроль всіх підрозділів клубу. Контроль фінансової складової клубу, формування та ведення звітності. Розробка бюджету і складання планів на рік для кожного департаменту, контроль за їх виконанням. Аналіз фінансових показників і розробка схем по зменшенню витратної частини клуба. Аналіз роботи і розробка маркетингових стратегій для збільшення прибутку. Переговори з підрядниками, орендаторами і партнерами. Складання та підписання Договорів. Ведення кадрового діловодства компанії.
Досягнення: вихід із заборгованості перед співробітниками і підрядниками протягом двох місяців з початку роботи. Щомісячний прибуток. Закриття плинності по кадрам: повноцінна довгострокова робота персоналу.

Менеджер відділу продажів

з 05.2016 по 05.2017 (1 рік)
Фітнес клуб «GymMaxx», Київ (Фітнес індустрія)

Консультування і продаж клубних карт, ведення звітності, підтримання достатньої кількості активних клієнтів.

Менеджер фітнес клубу/Керуючий

з 06.2013 по 12.2015 (2 роки 6 місяців)
Фітнес-клуб «SportLand», Київ (Фітнес індустрія)

Контроль діяльності всіх підрозділів клубу, контроль якості наданих послуг згідно клубної карти і додаткових послуг, розробка цінової політики клубу, ведення переговорів із замовниками, підрядниками і партнерами, організація і проведення клубних заходів, організація своєчасного капітального і поточного ремонту приміщень клубу і обладнання, забезпечення формування своєчасної звітності по діяльності клубу, підбір і навчання персоналу, розробка критеріїв по оцінці роботи персоналу, продаж клубних карт, приймання участі у вирішенні конфліктних ситуацій.

Менеджер клубу

з 02.2012 по 11.2012 (9 місяців)
Фітнес-клуб «FitCurves», Київ (Фітнес індустрія)

Організація робочого процесу команди, набір та навчання нових співробітників, розробка критеріїв по оцінці роботи персоналу, ведення звітності клубу, підтримання кількості активних членів клуба, активний пошук нових клієнтів, проведення продажу абонементів, проведення тренувань, декорація приміщення, організація свят та заходів для клієнтів.

Старший сервіс менеджер/Заступник керівника

з 01.2012 по 04.2013 (1 рік 3 місяці)
Фітнес-клуб «SportLife», Київ (Фітнес індустрія)

Робота із клієнтами, консультування і продаж клубних карт, підтримання кількості активних членів клубу, підбір і навчання нових співробітників, організація роботи відділу, контроль за виконанням плану, виконання в найкоротші терміни задачі поставленні переді мною, вирішення конфліктних ситуацій із клієнтами, щоденна і щомісячна звітність по роботі відділу і клуба в цілому.

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, Київ
Вища, з 2014 по 2019 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа Системного бізнесу «Бізнес Конструктор». Сертифікат за програмою «Виконавчий директор»

09-11.2018

Школа Системного бізнесу «Бізнес Конструктор». Прослухала тримісячний курс «Власник бізнесу 2.0»

2018, 3 міс

Знання і навички

MS Office MS Excel Пользователь Internet Користувач ПК Пользователь ПК Користувач Internet CRM Solaris Fitness Pro Golang Умение сплотить команду и работать на результат Умение доносить необходимую (сложную) информацию до сотрудников Умение организации своего времени Работа в ресторане и прохождение 3-х летней практики в гостинице

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальна, комунікабельна, пунктуальна, перфекціоніст в роботі (вся робота має бути виконана ідеально), цілеспрямована і наполеглива, працелюбна, люблю вчитися і швидко навчаюсь, ініціативна, акуратна, орієнтована на результат.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: