Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Ростислав

Директор готелю, ресторану, консультант, 150 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Інші країни, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Проектний менеджер

з 06.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
Dorchester real estates, Jeddah, Riyad (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

1. Розробка техніко-економічних обгрунтувань та бізнес-планів при плануванні об'єктів гостинності: апартготелів, ресторанів, готелів, резортів.
2. Проведення переговорів з міжнародними управляючими компаніями стосовно співпраці по об'єктах.
3. Розробка бізнес-моделі інвестицій та операційної діяльності: партнерства, інвестиційний пул, акції тощо.
4. Консультації та тренінги для локальних управлінських компаній стосовно операційної діяльності об'єктів.
5. Розробка методів подолання кризових явищ на підприємствах гостинності.

Консультант, наставник, тренер, аналітик

з 01.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
4p Service, Всі країни (Готельно-ресторанний бізнес)

- розробка концепцій, проектів
- складання ТЕО
- налаштування бізнес-процесів
- впровадження програм, SOP для покращення роботи комплексів
- тренінг для персоналу
- інжиніринг меню
- аналіз та покращення продажів
- аналіз ринку, конкурентів, SWOT
- знаходження та ліквідація "вузьких місць" та наслідків кризових явищ для бізнесу
- складання бізнес-планів

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

з 04.2021 по нині (3 роки)
Al-Aboud Group, Jeddah (Готельно-ресторанний бізнес)

0. Відкриття ресторану на 120 місць з "0".
1. Підбір і навчання персоналу. Уніфікація роботи, враховуючи різні клуьтурні особливості працівників з: Саудівської Аравії, Філіппін, Індії, Бангладеш, Марокко, України, Росії, Казахстану, Італії.
2. Бюджетування діяльності готелю та ресторану.
3. Розробка та впровадження маркетингових заходів для просування послуг готелю та ресторану.
4. Розробка цінової стратегії та її впровадження.

Директор готельно-ресторанного комплексу

з 09.2019 по 03.2021 (1 рік 6 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс ФЕРЕНЦ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Кризовий менеджмент і беззбиткова робота комплексу протягом першого локдауну (враховуючи три неробочі місяці - березень, квітень, травень 2020 року та робочі місяці червень, липень, серпень 2020 року). Реструктуризація роботи комплексу.
2. Покращення якості обслуговування в готелі, що дозволило підняти загальну оцінку до 9,5 (згідно з сайтом Booking.com)
3. Бюджетування роботи готелю та ресторану.
4. Розробка стратегії реанімування роботи ресторану після попереднього запуску. Напрацювання позитивного іміджу, контактів, перехід на нові способи роботи в умовах корона-кризи.

Директор готельно-ресторанного комплексу

з 04.2013 по 08.2019 (6 років 4 місяці)
Готельно-ресторанний комплекс "Нота Бене", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Бізнес-планування та оперативне планування роботи готельного комплексу, в т.ч. складання бюджету.
2. Підбір, навчання персоналу, розробка та впровадження мотиваційних систем.
3. Розробка та впровадження корпоративних стандартів обслуговування.
4. Оптимізація витрат на обслуговування готельного комплексу;
розробка, впровадження та корекція плану продажів та формування цінової політики.
5. Впровадження програмних рішень автоматизації роботи готельного комплексу Servio, UCS Shelter, програми управлінського обліку, програми CRM (програми лояльності).

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

з 04.2012 по 04.2013 (1 рік)
Готельно-ресторанний комплекс "Галицька Корона", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Відкриття готелю «з нуля».
2. Підбір та навчання персоналу.
3. Розробка та впровадження стандартів обслуговування служби прийому та розміщення, служби безпеки, інженерно-експлуатаційної служби, служби ресторанного сервісу.
4. Бізнес-планування та бюджетування.

Менеджер готельно-ресторанного комплексу

з 04.2004 по 03.2012 (7 років 11 місяців)
Готель "Швейцарський", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

За період роботи отримано практичний досвід функціонування всіх служб готелю.

Викладач

з 06.2002 по 01.2003 (7 місяців)
Інститут Підприємництва та Перспективних технологій, Львів (Освіта, наука)

Освіта

ІППТ при НУ "Львівська політехніка"

Міжнародна економіка, Львів
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Знання і навички

Користувач Internet Знання офісних програм Jira Маркетинг

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати