Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Александра

Управляющий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Управляючий рестораном

з 06.2023 по 04.2024 (10 місяців)
Misi bistro, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Функціональні обов'язки:
- Організація безперебійної роботи ресторану;
- Забезпечення виконання планових показників
- Організація роботи персоналу - Дотримання стандартів обслуговування
— вирішення кадрових питань: пошук персоналу, адаптація та навчання персоналу
- Контроль за дотриманням стандартів касової дисципліни та іншої документації;
- Складання звітів для посібників

Директор ресторана

з 06.2022 по 06.2023 (1 рік)
Маман, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Вирішення адміністративних та виробничих питань, пов'язаних із функціонуванням закладу. Аналіз видів робіт, необхідні реалізації поставлених цілей. Вміння виділяти пріоритетні завдання, створювати умови їхнього здійснення.
Взаємодія з гостями, вирішення конфліктних ситуацій, створення комфортних умов для відпочинку. Аналіз запитів та побажань гостей для планування
та розробки нових концептуальних напрямів у діяльності закладу.
Проведення заходів (Весілля днінародження похорон бранчі)
Формування та ведення гостьової бази, проведення опитувань, анкетування.
Підбір, розстановка та атестація персоналу. Розробка стандартів обслуговування та їх просування.
Координація роботи обсл. пресонала протягом робочої зміни (адміністратори залу, офіціанти, бармени, хостес, госп.персонал, кухня, охорона, ) їх правильна взаємодія. Контролює якість обслуговування гостей, якість виходу готової продукції, за дотриманням працівниками санітарних вимог, правил особистої гігієни, норм охорони праці, правил внутрішнього трудового розпорядку. Навчання обслуговуючого персоналу з метою підвищення якості обслуговування, сервісу, обсягу продажів. Формування команди. Оцінка за підсумками роботи та мотивація персоналу. Вирішення конфліктних ситуацій у колективі. Виявлення та профілактика негативних внутрішніх ситуацій, вжиття заходів щодо їх усунення, позначення ступеня відповідальності.
Регулярне та системне проведення інформаційних, п'ятихвилинок, (а також за підсумками роботи зміни)
Консультування адміністративного складу з питань керування персоналом.
Контроль за виконанням доручень вищого керівництва на всіх ділянках роботи.Контроль за дотриманням чистоти та порядку в залі, робочих зонах лінійного персоналу, підсобних приміщеннях (складах, заготівельних цехах, морозильних камерах, кімнатах відпочинку тощо) Контроль за коректним використанням персоналом доступним їм для роботи технічних засобів.
Ведення особистих справ, мед. книжок працівників, службових документів.
Контроль за дотриманням контрольно-касової дисципліни працівниками, які мають доступ до розрахунку відвідувачів закладу (адміністраторів, барменів. офіціантів)
Керівництво колективом до 50 чол.
Госп.діяльність. Контроль та забезпечення повноцінної роботи всього обладнання використовуваного на підприємстві, своєчасне усунення несправностей, ремонту та профілактики тех.засобів. Підтримка клімату контролю в гостьових зонах. Контроль за роботою систем вентиляції та кондиціювання, водопостачання, каналізації.
Контроль за раціональним використанням споживання електроенергії та водоспоживання.

Администратор

з 05.2021 по 04.2022 (11 місяців)
Маман, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймання банкетів
Робота з доставкою
Якісне обслуговування гостей
Зустріч гостей
Контроль якості продукції
Організація та контроль роботи ресторану

Администратор

з 10.2020 по 02.2021 (4 місяці)
Добрыня, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

з 06.2020 по 10.2020 (4 місяці)
Take five, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийом та обслуговування замовлень
Упакування замовлень
Робота з постачальниками
Контроль роботи персоналу на зміні

Управляющий

з 10.2019 по 01.2022 (2 роки 3 місяці)
Добрыня, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийом банкетів
Спілкування з гостями
Оновлення меню
Робота з постачальниками
Планування та організація роботи персоналу

Пом.менеджера

з 01.2019 по 03.2020 (1 рік 2 місяці)
Марио, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення якісного обслуговування
Навчання та адаптація персоналу
Контроль роботи персоналу на зміні
Контроль роботи обладнання
Контроль асортименту та якість продукції
Ведення поточної документації
Своєчасне підготовка звітності
Введення графіку персоналу
Рішення конфліктних ситуацій

Менеджер

з 09.2017 по 09.2018 (1 рік)
Гриль и Пицца, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботу персоналу
Забезпечення дотримання стандартів
Розвиток та навчання персоналу

Администратор касир

з 01.2017 по 06.2017 (5 місяців)
Челентано, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль роботи ресторану
Мотивація та керування персоналом
Спілкування з гостями та зворотній зв’язок
Касова дисципліна

Офіціант

з 02.2013 по 02.2016 (3 роки)
ТОВ М Т І, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийом та обслуговування гостей
Рекомендація страв та напоїв
Підтримання чистоти та порядку
Прийом та обработка замовлень

Освіта

Mechnikov National University

Біологічний факультет, Одеса
Незакінчена вища, з 2014 по 2016 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Айко для керівників ресторану

3 тижні

Бизнес конструктор

3 міс

Знання і навички

iiko

Знання мов

  • Українська — середній
  • Англійська — початковий

Рекомендації

  • Курносенко Юлія Михайлівна

    Курносенко Юлія Михайлівна

    Управляючий, Misi bistro

    Контактні дані приховані
  • Погребняк Екатерина

    Погребняк Екатерина

    Менеджер, Mario

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Сильні сторони: активність; самостійність; вміння приймати рішення; стресостійкість; чесність; сумлінність; надійність; спрямованість на результат; дисциплінованість; пунктуальність; працьовитість, підвищена працездатність; акуратність.
Слабкі сторони: самовпевненість, сором'язливість, вимогливість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: