Резюме від 17 березня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6475735

Репетитор української мови, риторики, історії (домашні, ЗНО, ДПА), 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший викладач

з 03.2010 по нині (14 років 1 місяць)
Освіта, наука

Освіта

ДонНУ

Філологія, Вінниця
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 2 місяці)

Додаткова інформація

РЕПЕТИТОР З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ З НАУКОВИМ СТУПЕНЕМ,
24-РІЧНИЙ ДОСВІД

Привіт!
Я – Лана, кандидат філологічних наук, репетитор української мови та літератури, історії, зарубіжної літератури, української мови як іноземної, ділової мови, ораторської майстерності (риторики), у тому числі підготовка до ЗНО й ДПА, підготовка до школи, допомога із засвоєнням шкільних предметів і виконанням домашніх завдань та ін.
з багаторічним досвідом викладання як для діток, школярів, так і для дорослих учнів різного віку та національності, різного рівня володіння мовою.
Я –випускниця двох топових українських вишів загальнонаціонального значення (Інститут філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Донецький національний університет імені Василя Стуса), викладач приватного вишу найвищого рівня акредитації в Україні (дисципліни "Професійна українська мова", "Основи риторичної майстерності"), автор навчальних програм і методичних напрацювань, наукових статей, була співробітником двох провідних наукових інститутів Національної академії наук України.
Працюю репетитором паралельно з науковою кар'єрою та викладанням у виші. І за цей час успішно вдалося підготувати відповідно до досить різноманітних навчальних запитів багато дітей і дорослих. Мої учні відзначають як один із важливих для них моментів у моєму підході до викладання доступність пояснення, систематизацію і легкість засвоєння навіть досить складних тем, формування комплексного бачення матеріалу та появу впевненості в отриманих знаннях. Для мене ж важливо, щоб учень зрозумів і засвоїв тему. А тому підбираю методику індивідуально, тренуючи не лише активну пам'ять, а ще й пасивну та асоціативну.
Я допоможу Вам досягти успіху у володінні українською мовою, у мистецтві красномовства, підберу індивідуально методику, проводитиму заняття цікаво і різноманітно!
Уроки проводжу: онлайн (скайп, вайбер), з виїздом до учня, у спеціально обладнаному навчальному класі.
Буду рада співпраці!
До зустрічі!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: