Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Євген

Начальник відділу, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділення

з 12.2016 по нині (7 років 5 місяців)
ДПСУ, Білгород-Дністровський (Сили оборони)

Організація служби, складання графіків несення служби, контроль підпорядкованого персоналу, контроль за якістю несення служби, контроль за використанням та видачею харчових продуктів, контроль за обслуговуванням службової техніки, контроль за правильністю заповнення службової документації, контроль за використанням палива та нафтопродуктів. Організація взаємодії з іншими правоохоронними та контролюючими органами, охорона державного кордону України та контроль за дотриманням прикордонного режиму. Нагороджений грамотами та подяками як від Голови служби так і начальника регіонального Управління за бездоганне виконання службових обов'язків .Бездоганні навички керування персоналом в кількості понад 80 чоловік.

Головний державний виконавець

з 06.2010 по 12.2016 (6 років 6 місяців)
Управління державної виконавчої служби., Одеса (Державні організації)

Освіта

ОНЮА та ОРІДУ НАДУ

Прокуратури та слідства, магістратура державного управління, Одеса
Вища, з 2005 по 2018 (13 років)

Правознавець та магістр державного управління

Додаткова освіта та сертифікати

Курси керівного складу

2019, 24 дні

Знання і навички

Пунктуальність Управління персоналом Ведення переговорів Уміння аналізувати Стратегічне планування Управлінські навички Водійські права кат. B Цілеспрямованість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Доброго дня. Мене звати Євген Савицький і я дуже хочу спробувати свої сили в Вашій команді. Дещо про себе: маю дві вищі освіти (юридичну та магістратура державного управління). З 2010 по 2016 рік працював в Державній виконавчій службі, юридичний стаж. Наразі офіцер запасу (капітан) ДПСУ. Останні роки займав посаду начальника відділення в системі ДПСУ та керував підлеглим складом в кількості ~80 чоловік, так що в своїх управлінських якостях я впевнений на всі 100. Майстер спорту України з кікбоксингу. Багаторазовий чемпіон України, віце чемпіон Чемпіонату Світу з кікбоксингу та бронзовий призер чемпіонату Європи. Дякую за увагу та з нетерпінням буду чекати на Ваш дзвінок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: