Резюме від 9 вересня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6486858

Управляющий магазином, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Кропивницький

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Чулков Дмитро Олександрович
Мета: отримання цікавої роботи з можливістю навчання та кар’єрного росту.
Народився 27 січня 1992 року (28 повних років).
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
Е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: з 2009 року по 2015 рік навчався в Національній академії внутрішніх справ, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.
Проходив практику в Головному управлінні юстиції у Кіровоградській області в 2013 році, а також у 2015 році в Управлінні Державної Служби Охорони при УМВС України в Кіровоградській області.
Досвід роботи: З 15 жовтня 2012 року по 6 листопада 2015 року працював на посаді сержанта міліції, батальйону міліції охорони, Управління міліції охорони в Кіровоградській області, а з 7 листопада 2015 року по 25 січня 2016 року працював в Національній поліції України.
В перерві між правоохоронними органами не офіційно працював менеджером з продажу осотового зв'язку в країну Ізраїль.
З серпня 2017 року по липень 2018 року працював на посаді оперуповноваженого управління захисту економіки в Миколаївській області ДЗЕ НП України.
З липня 2018 року по липень 2019 року працював на посаді оперуповноваженого управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НП України.
З вересня 2019 року і по теперішній час працюю на підприємстві ТОВ «Україна-Хліб» головним інженером з с/г виробництва.
Додаткова інформація: вільно володію українською та російською мовами, вмію читати та розумію англійську та польську мову зі словником. Впевнено володію MC Office.
Особисті якості: володію фізичною витривалістю, високим темпом роботи, вмію спокійно сприймати критику та працювати в умовах емоційного тиску. Володію відчуттям такту, дотримуюся субординації і конфіденційності. Комунікабельний, урівноважений, легко засвоюю нову інформацію. Терплячий, акуратний, відповідально ставлюся до роботи. Бажання розвиватися та рухатись тільки вперед.
Захоплення та інтереси: захоплююсь спортом, проводжу активний спосіб життя, шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: