Резюме від 20 січня 2021 PRO

Катерина

Помічник менеджера з туризму

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер проекту

з 09.2019 по 01.2021 (1 рік 4 місяці)
La Famiglia (місце роботи - Kyiv Food Market), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки: касова дисципліна, робота на касі, робота з постачальниками (замовлення хоз.товарів, переговори з постачальниками), організація та безпосередня участь в інвентаризації хоз.товарів, ведення фактичного графіку змін (табелю), робота з персоналом, обслуговування гостей ресторану, вирішення конфліктних ситуацій з гостями, інформування персоналу про нововведення всередині ресторану, організація безперебійної роботи ресторану, створення дружелюбної атмосфери на робочому місці,

Офіціант

з 09.2018 по 11.2018 (2 місяці)
TARANTINO family (місце роботи - ресторан "Кампот" біля ст. м. Олімпійська), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з гостями, робота з R-keeper, відкриття та закриття зміни.

Офіціант

з 06.2018 по 09.2018 (3 місяці)
Tourism & Travel Company "Tural" (Болгарія), Одеса (Туризм, готельно-ресторанний бізнес)

Стажування в Болгарії, курорти Святих Костянтина та Элени, Золоті Піски, готель "Здравец". Працювала офіціантом в ресторані при готелі. Через півтори тижня завдяки особливим відзнакам зайняла посаду керівника зміни до кінця стажування. До обов'язків відносились організація робочої зміни, робота з гостями, вирішення конфліктних ситуацій, щоденна звітність керівництву, ведення табелю.

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Географічний, міжнародний туризм (готельно-ресторанний бізнес включно), Київ
Вища, з 2017 по 2021 (3 роки 9 місяців)

Формування компетентностей, достатніх для здійснення успішної професійної діяльності на посадах виконавського рівня на підприємствах та в установах індустрії туризму (туроператорська, турагентська, екскурсійна діяльність, заклади гостинності, громадського харчування), в громадських організаціях туристичного профілю, для відкриття і ведення власного бізнесу в рекреації і туризмі, для роботи в органах державного управління туризмом.
Кваліфікація: організатор подорожей (екскурсій) та готельної діяльності.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Email Поштовий клієнт Комунікабельність Знання офісних програм Amadeus Робота в команді Парус Вміння планувати і організовувати свій робочий день

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Цола Віталій

    Цола Віталій

    Керуючий Kyiv Food Market, La Famiglia

    Контактні дані приховані
  • Бейдик Олександр Олексійович

    Бейдик Олександр Олексійович

    Професор, КНУ імені Тараса Шевченка

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Маю на меті здобування досвіду на цій посаді, оскільки планую працювати в сфері туризму на професіональному рівні в майбутньому.
До особистих якостей можу віднести наступні: прагнення до здобуття досвіду/нових знань, активна життєва позиція, аналітичний склад розуму, здатність швидко навчатися, висока працездатність, готовність брати відповідальність, грамотна мова, дисциплінованість, бажання працювати і заробляти, життєрадісність, ініціативність, комунікабельність, багатозадачність, наполегливість, організованість, стресостійкість, цілеспрямованість, енергійність.
Захоплююсь подорожами з метою розширення кругозору, в т. ч. гастрономічний туризм (Франція, Німеччина, Нідерланди, Чехія), читанням книжок (як художньої літератури, що допомогає формувати власний світогляд, так і ділової для здобуття необхідних професійних навичків), волонтерством. Вивчала англійську мову за допомогою репетитора за власною ініціативою. Біля півроку займаюсь йогою, практикую медитацію.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: