Яна
Обліковець
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 33 роки
- Місто проживання:
- Рені
- Готовий працювати:
- Ізмаїл, Рені
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6491374
Досвід роботи
Технік вантажного терміналу
з 01.2024 по нині
(3 місяці)
ДП "Ренійський морський торговельний порт", Рені (Державні організації)
Технік в технологічному секторі вантажного терміналу порту.
Заступник керівника складу
з 11.2023 по 02.2024
(3 місяці)
ДП "Ренійський морський торговельний порт", Рені (Державні організації)
Тальман
з 11.2022 по 11.2023
(1 рік)
ДП "Ренійський морський торговельний порт", Рені (Державні організації)
Менеджер ресторану
з 05.2021 по 09.2022
(1 рік 4 місяці)
Greenwich ресторан, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор мережі магазинів
з 01.2017 по 09.2020
(3 роки 8 місяців)
ТОВ " ПРОСПЕКТ12 ШОП ", Одеса (Роздрібна торгівля)
Управління торговим процесом:
• формування асортиментної політики;
• ціноутворення;
• керування товарообігом;
• розробка, автоматизація та оптимізація бізнес-процесів;
• забезпечення виконання планів продажу;
• розробка заходів, спрямованих на збільшення обсягів продажу;
• участь у переговорах з постачальниками та ключовими клієнтами;
• контроль розвитку та підтримки клієнтської бази;
• контроль за дотриманням стандартів сервісу;
• планування та бюджетування, оптимізація витрат;
Управління персоналом:
• підбір, організація навчання персоналу, контроль за виконанням поставлених завдань, мотивація;
• контроль кур'єрської служби, контент-менеджерів, фінансової та складської служби та ін.;
Аналітика та звітність:
• моніторинг конкурентів, цін, цільової аудиторії сайту;
• контроль показників ефективності роботи сайту, фінансових показників;
• ведення звітності.
Менеджер ресторану
з 09.2015 по 05.2016
(8 місяців)
Вечірній Баку, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
До посадових обов'язків адміністратора ресторану входило:
- зустріч відвідувачів;
- підтримання комфорту та приємної атмосфери для гостей у залі;
- управління персоналом (навчання новачків, складання графіків роботи, мотивація співробітників, контроль робочого процесу);
- робота з документацією, звітами, інвентаризацією;
- вирішення конфліктних ситуацій;
- організація та проведення банкетів;
- ведення та облік каси;
- виконання службових доручень керівника.
У процесі роботи здійснювала підбір персоналу та його навчання, зустрічала та проводжає відвідувачів, керувала всіма робочими процесами та відповідала за якість роботи ресторану (чистота, ввічливість, атмосфера, смачна кухня та інші аспекти), а також вирішувала всі нестандартні питання.
Офіціант
з 09.2014 по 08.2015
(11 місяців)
Ресторан Сальері, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- Зустрічала та розсаджувала гостей відповідно до їхніх побажань щодо зони посадки, що дозволяло гостям почуватися комфортно.
- Сервірувала столи як для індивідуальної посадки, так і для бенкетів/фуршетів до 20 і більше осіб.
- Консультувала гостей щодо особливостей страв та напоїв, розповідала про способи приготування та допомагала у виборі. За необхідності заміни продуктів у блюді здійснювала зв'язок між залом та кухнею.
- Контролювала товарний вигляд страв перед подачею на стіл, а також відповідно до потреб гостя.
- Здійснювала розрахунок із клієнтами у короткі терміни.
- При великій завантаженості зали надавала допомогу в інших зонах, що скорочувало час очікування для гостя до 5 хвилин.
- Здійснювала прибирання 10 столів після відходу гостей відповідно до інструкції.
- Двічі на місяць проводила інвентаризацію посуду та столових приладів, що оцінювалося керівництвом.
Офіціант
з 05.2013 по 09.2017
(4 роки 4 місяці)
Пляжний комлекс "Ibiza", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
- Обслуговування гостей комплексу.
- Консультування гостей з меню та послуг пляжного комплексу.
- Дотримання стандартів сервісу та правил ресторану.
- Створення затишної та невимушеної атмосфери для гостей.
- Подача страв та напоїв.
- Сервірування столів.
Досягнення:
- Бездоганна робота на протязі всіх 4 сезонів у денний час роботи пляжного комплексу "Ibiza".
- Обслуговування великих заходів, засновників та концертних гостей клубу.
- Неодноразове обслуговування високопосадовців.
- Досвід обслуговування іноземних гостей.
Офіціант
з 10.2012 по 05.2013
(7 місяців)
Ресторан Цезар, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Надання якісного сервісу, знання меню, доброзичливість та привітність.
Освіта
Одеський фаховий коледж економіки, права та готельно-рестораннного бізнесу
Готельно-ресторанна справа, Одеса
Середня спеціальна, з 2008 по 2011 (3 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Курси англійської мови "American English Center"
2015, 3 місяці. 2020, у процесі вивчення.
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — початковий
- Українська — вільно
Інші резюме цього кандидата
Ізмаїл, Рені
Середня спеціальна освіта · Повна зайнятість
- Тальман, ДП «Ренійський морський торговельний порт», 1 рік 5 місяців
Схожі кандидати
Экономист, менеджер, администратор, ассистент, учётчик
Ізмаїл, Дистанційно
Учетчик, весовщик
Ізмаїл