Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Яна

Обліковець

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Рені
Готовий працювати:
Ізмаїл, Рені

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік вантажного терміналу

з 01.2024 по нині (3 місяці)
ДП "Ренійський морський торговельний порт", Рені (Державні організації)

Технік в технологічному секторі вантажного терміналу порту.

Заступник керівника складу

з 11.2023 по 02.2024 (3 місяці)
ДП "Ренійський морський торговельний порт", Рені (Державні організації)

Тальман

з 11.2022 по 11.2023 (1 рік)
ДП "Ренійський морський торговельний порт", Рені (Державні організації)

Менеджер ресторану

з 05.2021 по 09.2022 (1 рік 4 місяці)
Greenwich ресторан, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор мережі магазинів

з 01.2017 по 09.2020 (3 роки 8 місяців)
ТОВ " ПРОСПЕКТ12 ШОП ", Одеса (Роздрібна торгівля)

Управління торговим процесом:
• формування асортиментної політики;
• ціноутворення;
• керування товарообігом;
• розробка, автоматизація та оптимізація бізнес-процесів;
• забезпечення виконання планів продажу;
• розробка заходів, спрямованих на збільшення обсягів продажу;
• участь у переговорах з постачальниками та ключовими клієнтами;
• контроль розвитку та підтримки клієнтської бази;
• контроль за дотриманням стандартів сервісу;
• планування та бюджетування, оптимізація витрат;

Управління персоналом:
• підбір, організація навчання персоналу, контроль за виконанням поставлених завдань, мотивація;
• контроль кур'єрської служби, контент-менеджерів, фінансової та складської служби та ін.;

Аналітика та звітність:
• моніторинг конкурентів, цін, цільової аудиторії сайту;
• контроль показників ефективності роботи сайту, фінансових показників;
• ведення звітності.

Менеджер ресторану

з 09.2015 по 05.2016 (8 місяців)
Вечірній Баку, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

До посадових обов'язків адміністратора ресторану входило:

- зустріч відвідувачів;
- підтримання комфорту та приємної атмосфери для гостей у залі;
- управління персоналом (навчання новачків, складання графіків роботи, мотивація співробітників, контроль робочого процесу);
- робота з документацією, звітами, інвентаризацією;
- вирішення конфліктних ситуацій;
- організація та проведення банкетів;
- ведення та облік каси;
- виконання службових доручень керівника.

У процесі роботи здійснювала підбір персоналу та його навчання, зустрічала та проводжає відвідувачів, керувала всіма робочими процесами та відповідала за якість роботи ресторану (чистота, ввічливість, атмосфера, смачна кухня та інші аспекти), а також вирішувала всі нестандартні питання.

Офіціант

з 09.2014 по 08.2015 (11 місяців)
Ресторан Сальері, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:
- Зустрічала та розсаджувала гостей відповідно до їхніх побажань щодо зони посадки, що дозволяло гостям почуватися комфортно.
- Сервірувала столи як для індивідуальної посадки, так і для бенкетів/фуршетів до 20 і більше осіб.
- Консультувала гостей щодо особливостей страв та напоїв, розповідала про способи приготування та допомагала у виборі. За необхідності заміни продуктів у блюді здійснювала зв'язок між залом та кухнею.
- Контролювала товарний вигляд страв перед подачею на стіл, а також відповідно до потреб гостя.
- Здійснювала розрахунок із клієнтами у короткі терміни.
- При великій завантаженості зали надавала допомогу в інших зонах, що скорочувало час очікування для гостя до 5 хвилин.
- Здійснювала прибирання 10 столів після відходу гостей відповідно до інструкції.
- Двічі на місяць проводила інвентаризацію посуду та столових приладів, що оцінювалося керівництвом.

Офіціант

з 05.2013 по 09.2017 (4 роки 4 місяці)
Пляжний комлекс "Ibiza", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки:

- Обслуговування гостей комплексу.
- Консультування гостей з меню та послуг пляжного комплексу.
- Дотримання стандартів сервісу та правил ресторану.
- Створення затишної та невимушеної атмосфери для гостей.
- Подача страв та напоїв.
- Сервірування столів.

Досягнення:

- Бездоганна робота на протязі всіх 4 сезонів у денний час роботи пляжного комплексу "Ibiza".
- Обслуговування великих заходів, засновників та концертних гостей клубу.
- Неодноразове обслуговування високопосадовців.
- Досвід обслуговування іноземних гостей.

Офіціант

з 10.2012 по 05.2013 (7 місяців)
Ресторан Цезар, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Надання якісного сервісу, знання меню, доброзичливість та привітність.

Освіта

Одеський фаховий коледж економіки, права та готельно-рестораннного бізнесу

Готельно-ресторанна справа, Одеса
Середня спеціальна, з 2008 по 2011 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси англійської мови "American English Center"

2015, 3 місяці. 2020, у процесі вивчення.

Знання і навички

Управлінські навички Побудова графіків для персоналу Організація банкетів Проведення касових операцій Користувач 1С Iiko Лідерство Управління командою Здатність до навчання Комунікабельність Організованість Цілеспрямованість MS Excel

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: