Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Юлія

Продавець-консультант, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-концсльтант, касир

з 04.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
ТОВ "Дельта Текс", Луцьк (Роздрібна торгівля)

Під час роботи в компанії мала можливість працювати на двох посадах: касир (1,5 років) та продавець-консультант (на цій посаді працюю по теперешній час).
Можу легко працювати як на касі, так і в торговому залі. Знаю як працює CRM система, як ведеться касова документація, інкасація, ревізія в магазинах, прийом та відправка товарів, відповідально відношусь до матеріальних цінностей.
Маю досвід у роботі в програмі 1С, працювала в Excel, Word.
Хочу змінити місце роботи з бажанням більш комфортних умов для праці, можливості кар'єрного росту, більшої заробітньої платні, а також для здобуття умінь і навичок у інших сферах.

Оператор поштового зв'язку - касир

з 10.2020 по 03.2022 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "Джаст Ін", Луцьк (Транспорт, логістика)

За час роботи в даній сфері отримала великий досвід у спілкуванні з людьми, можу легко і доступно подати інформацію клієнту, підтримати розмову, залагодити конфліктну ситуацію, якщо така трапляється. Серед навичок набутих у цій професії є : досвід у роботі в програмі 1С; знання касової дисципліни; розуміння ведення документації, архівації, звітності касира; вміння провести інкасацію чи підкріплення каси.Також на цій посаді здійснювала консультацію, реєстрацію і видачу карток різних банків. Навчилась дисциплінованості і стриманості, сприймаю критику і зауваження. Вмію визнавати свої помилки і швидко їх виправляти.

Педагог-організатор

з 07.2017 по 08.2017 (1 місяць)
ДОК "Антей", Київ (Державні організації)

Будучи на цій посаді, працювала з дітьми від 5 до 12 років, можу з впевненістю сказати, що легко знаходжу підхід до дітей. Окрім цього здійснювала і зв'язок з батьками, які охоче співпрацювали зі мною. По закінченню роботи отримала подяку за професіоналізм і якість виконання посадових обов'язків. Звільнення у зв'язку із закінченням трудового договору.

Освіта

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Педагогіки та Психології, Переяслав
Вища, з 2016 по 2020 (3 роки 9 місяців)

Під час отримання освіти була активним студентом, проявляла ініціативу в житті університету. Приймала участь в різноманітних концертах, виставках, конференціях,змаганнях, проходила активну практику. За ініціативою викладачів університету брала участь у благодійній діяльності, написанні наукових робіт.

Знання і навички

MS Word MS Excel MS PowerPoint MS Office

Додаткова інформація

Можу легко спілкуватися з людьми, бути привітною та стресостійкою. Вважаю себе комунікабельною, спокійною, відкритою, ініціативною, дружелюбною, чесною, відповідальною та добросовісною особистістю, не маю поганих звичок.
До моїх хоббі можу віднести багато видів дозвілля: катання на велосипеді, читання книг, малювання, гра на гітарі, вишивка. Також люблю творити у стилі handmade і хотіла б займатися таким видом творчості.
Шукаю роботу, маю бажання активно працювати та вдосконалюватись, набувати нові навики і мати стабільну заробітну плату.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: