Резюме від 31 жовтня 2020 PRO

Людмила

Економіст, бухгалтер, фінансист, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 02.2013 по нині (11 років 3 місяці)
ТОВ "Епіцентр К", Черкаси (Роздрібна торгівля)

⦁Приймання та перевірка звітів по приходу, переміщенню та поверненню товарів;
⦁Переоцінка товарів;
⦁Проведення авансових звітів;
⦁Формування та зведення торгової націнки за місяць;
⦁Робота в програмі M.E.DOC (створення та реєстрація податкових накладних та розрахунків коригувань);
⦁Зведення податкового кредиту;
⦁Списання товару.
⦁Робота з товарними залишками, зведення інвентаризації.
Добре знаю комп’ютер: Word-набір текстів, редагування та інш; Excel-створення таблиць і робота з ними, 1С 7.7, 8.1, 8.2, 8.3 бухгалтерія формування документів, робота з журналами та звітами, оборотно-сальдові відомості – формування даних по рахунках, арт-звіт, M.E.DOC

Бухгалтер

з 01.2008 по 02.2013 (5 років 1 місяць)
ТОВ "ТД Заріна", Черкаси (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

⦁Розрахунок калькуляцій собівартості затрат на випуск готової продукції і цін для реалізації.
⦁Оприбуткування та реалізація товарів та послуг;
⦁Оприбуткування імпортного товару згідно ВМД.
⦁Виписка податкових накладних, відображення податкових накладних у реєстрі виданих та отриманих податкових накладних.
⦁Каса, авансові звіти;
⦁Клієнт-банк;
⦁Зведення податкового зобов`язання;
⦁Робота з касовим апаратом та машиною для підрахування грошей.

Економіст, бухгалтер

з 09.2005 по 08.2007 (1 рік 11 місяців)
Черкаське РайСТ, Черкаси (Виробництво, роздрібна торгівля.)

⦁Складання технологічних карт виготовлення кондитерських виробів, аналіз продажу готової продукції та контроль продажних цін готової продукції та складського товару.
⦁Контроль та перевірка дотримання технологій виготовлення страв підприємств громадського харчування.
⦁Складання калькуляцій затрат на виробництво всіх видів продукції (більше 50 позицій), що виготовляються для продажу на підприємствах громадського харчування.
⦁З 13.04.2006 року – економіст по цінах;
⦁Формування продажних цін на продовольчі та промислові товари.
⦁Перевірка товарно-грошових звітів та інвентаризаційних описів.
⦁Проведення інвентаризацій в магазинах та на підприємствах громадського харчування Черкаського РайСТ.
⦁З 01.12.2006 року – бухгалтер;
⦁Приймання та перевірка товарно-грошових звітів, ведення обліку на оптових складах та кондитерського цеху в програмі 1С бухгалтерія;
⦁Розрахунок калькуляцій собівартості затрат на випуск готової продукції і цін для реалізації.
⦁Аналіз реалізації товару, сировини та готової продукції, аналіз собівартості,рентабельності виготовлених кондитерських виробів. Аналіз по статтях затрат і по розрахунках. Контроль за правильністю віднесення затрат на собівартість продукції.
⦁Складання відповідної звітності по випуску та реалізації готової продукції, та реалізації складського товару.

Освіта

Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди

Економіка підприємства, магістр економіки та викладач економіки ВНЗ., Переяслав
Вища, з 2000 по 2006 (5 років 9 місяців)

Додаткова інформація

ДІЛОВІ ЯКОСТІ: Акуратна, дисциплінована, чемна, чесна, працьовита, комунікабельна, доброзичлива, швидко навчаюсь новому, вмію аналізувати та логічно мислити.
Прагну розвитку та професійного зросту.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
• Можливість відряджень: так
• Вік: 37 років
• Сімейний стан: не одружена
• Наявність водійських прав: посвідчення „в”
• Шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: