Резюме від 30 вересня 2020 PRO

Ирина

Администратор, офис-менеджер, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Супервайзер

з 10.2015 по 06.2019 (3 роки 8 місяців)
АТ «Альфа-Банк», Чернигов (Фінанси, банки, страхування)

Функції: планування робочих змін на 80+ працівників; нарахування премії та ведення обліку відпусток і лікарняних; проведення співбесід для кандидатів; підтримка та допомога новим співробітникам в адаптації; планування та проведення зустрічей та конференцій; контроль якості виконання роботи співробітниками; контроль за технічним обслуговуванням відділу; підвищення кваліфікації кадрів; підтримка, контроль та підвищення денних та місячних показників ефективності роботи відділу; ведення проектних робіт; відрядження до інших міст для контролю і аналізу роботи інших дільниць; розробка та впровадження нових послуг для клієнтів; вирішення нестандартних або проблемних питань клієнтів.

Освіта

Чернігівський національний технологічний університет

Економічна безпека, Чернигов
Вища, з 2015 по 2017 (1 рік 4 місяці)

Українська академія банківської справи НБУ

Бух.облік та аудит, Сумы
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (2 роки 10 місяців)

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК CRM Zoom Cisco Parus

Додаткова інформація

Навички та вміння: впевнений користувач ПК (Excel, Teleopti, Zoom, SroreCard, Сisco, CRM, 1С:Parus); проведення зустрічей та конференцій; організаторські здібності; формування статистичної звітності та аналіз ефективності показників компанії; телефонне обслуговування клієнтів; робота з первинною документацією; складання та аналіз технічної та звітної документації.

Особистісні якості: аналітичний склад розуму; вміння раціонально планувати свій робочий час та робочий час команди; комунікабельна; вміння працювати в команді;
ініціативна; уважна; організована.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: