Резюме від 25 березня 2024 PRO

Александра

Графический дизайнер (UX/UI, Web), 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Smm-дизайнер

з 12.2023 по нині (5 місяців)
Omg agency, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Створення дизайну креативів для instagram, Facebook, LinkedIn. Створення банерів, для linkedin та Facebook. Дизайн презентацій. Розробка дизайну візуалу для instagram

Дизайнер/smm

з 08.2023 по 08.2023 (менш ніж місяць)
Consolline, Київ (Транспорт, логістика)

Розробка та реалізація контент-плану
Створення дизайну та публікація різноманітного контенту на платформах соціальних медіа ( instagram, linkedin)
Взаємодія з аудиторією, відповідь на коментарі та повідомлення.
Аналіз та відстеження результатів

Дизайнер/smm

з 07.2023 по нині (10 місяців)
Фоп Осіпенко В., Київ (Приватні особи)

Створення контенту: Розробка та створення різноманітного контенту для публікації на платформах соціальних медіа, включаючи тексти, графіку та відео.
Стратегічне планування: Розробка стратегій соціального медіа. Відстеження результатів кампаній, аналіз аудиторії та виявлення можливостей для поліпшення стратегії.
Відповідь на коментарі, спілкування з підписниками та створення взаємодії.
Вивчення та аналіз активності конкурентів на соціальних медіа для розробки стратегій позиціонування.

Графічний дизайнер

з 11.2021 по 02.2022 (3 місяці)
ФОП Радзівон Олена Олександрівна, Сумы (ЗМІ, медіа)

Розробка концепцій та дизайну брендів, створення логотипів, кольорових палітр, та стилів, які відображають унікальність та цінності клієнта. Розробка фірмового стилю, включаючи дизайн візитниць, листівок та іншої рекламної продукції, яка сприяє підвищенню впізнаваності бренду.Розробка макетів журналів, брошур, каталогів та інших друкованих матеріалів. Врахування організації контенту, кольорової теорії та технічних вимог для друку. Підготовка макетів та зображень для друку, включаючи налаштування кольору, роздільної здатності та форматів відповідно до потреб клієнта та друкарських вимог.
Illustrator
Photoshop
InDesign

Графический/веб дизайнер

з 09.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
Freelance, Киев (Дизайн)

Графічний дизайн: Я розробляла логотипи, бренди та фірмовий стиль для різних клієнтів. Створювала дизайн для рекламних матеріалів, брошур, постерів та іншої рекламної продукції.
Створення контенту для соціальних медіа: Я розробляла та публікувала пости в соціальних медіа, включаючи тексти, зображення та відео, щоб підтримувати і підвищувати активність аудиторії клієнта.
Аналіз та стратегія: Проводила аналіз аудиторії та конкурентів для розробки ефективних стратегій соціального медіа маркетингу.
Верстка та макетування: Займалася версткою журналів, брошур та інших друкованих матеріалів, а також створенням макетів для друку.
Співпраця з клієнтами: Підтримувала постійний зв'язок з клієнтами, враховувала їхні бажання та вимоги, а також консультувала щодо стратегії маркетингу та дизайну.

Освіта

Кнутд

Маркетинг, Київ
Вища, з 2023 по 2025 (2 роки)

Кнутд

Графический дизайн, Киев
Вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання і навички

UX-дизайн Adobe Photoshop Adobe Illustrator Figma CorelDRAW Adobe InDesign Adobe After Effects Adobe Lightroom Adobe XD UI-дизайн Веб-дизайн Разработка логотипов Adobe Прототипирование Разработка фирменного стиля Дизайн Создание баннеров Верстка Разработка макетов визиток Полиграфия UI Instagram Разработка брошюр Реклама Ведение социальных сетей Разработка брендбуков Креативність Розробка фірмового стилю Створення прототипів Розробка лендингів Творчий підхід Розробка дизайну логотипів Розробка дизайну банерів Дизайн пакування Стресостійкість Неконфліктність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

https://www.behance.net/SOKEABLE

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: