Резюме від 26 жовтня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6565902

Экономист, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Балаклія
Готовий працювати:
Балаклія, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Ковбаса Ірина Андріївна
(05.07.1986)

Контактна інформація:
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (МТС);
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)(Київстар);
е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

МЕТА: Отримання необхідного та професійного досвіду, використовування і реалізувавання в роботі

Освіта:1993-2003рр Балаклійська загальноосвітня школа №2
2003-2008рр Харківський Державний Технічний Університет
Будівництва та Архітектури
Факультет: економіки та менеджменту
Спеціальність: Фінанси
Досвід роботи:
- економіст з фінансової роботи ПАТ «Укрпошта»
(складання фінансового плану та виробничої програми, проведення аналізу економічного та фінансового стану організації, створення заявок на внесення доходів до фінансового плану; визначення розмірів доходів і витрат, надходжень та відрахувань коштів, складання балансу доходів і витрат. Здійснення контролю за виконанням фінансових показників підрозділами підприємства, забезпечення додержання режиму економії. Аналіз виконання кошторисів, оперативної і бухгалтерської звітності з фінансової діяльності. Складання звітів про фінансовий стан підприємства за встановленими формами і в зазначені сроки)
- економіст з праці, інженер з організації та нормування праці ПАТ «Укрпошта»
(розрахунок чисельності штату та нормування часу працівників, обробка та аналіз отриманих даних, перевірка табелів обліку робочого часу для різних категорій працівників з урахуванням навантаження, перевірка правильності складання графіків виходу на роботу працівників, формування штатного розпису та перелік змін до нього, формування наказів на оплату праці, складання договорів)
головний спеціаліст Балаклійського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Зміївського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Харківської області
(виконання роботи з виплати пенсій, щомісячного довічного грошового утримання, допомоги на поховання та інших виплат згідно законодавства )
касир-економіст в АТ «Мегабанк» (здійснення касово-розрахункових операцій, залучення клієнтів для виконання планових показників відділення, продаж та обслуговування без заставних кредитів, поточних та карткових рахунків)
інженер з нормування праці Балаклійського ремонтного заводу (виконання комплексу робіт з удосконалення організації та нормування праці, вивчення стану організації і нормування праці, розроблення та упровадження заходів щодо їх удосконалення з метою підвищення продуктивності і якості праці та ефективності виробництва; встановлення норми часу (виробітку) на разові та додаткові роботи, пов'язані з відхиленням від технологічних процесів; Аналіз чинних норми трудових витрат з метою виявлення застарілих і помилково встановлених норм, проводження робіт зі своєчасної їх заміни новими, більш прогресивними за мірою впровадження організаційнотехнічних заходів, які забезпечують зростання продуктивності праці)
старший касир АТ «Райффайзен банк Аваль» (здійснення касових операцій з готівковими коштами та цінностями; валюто-обмінні операції; видача готівки (національної та іноземної валюти) за платіжними картками та їх поповнення; прийом платежів та обслуговування поточних рахунків фізичних осіб; погашення відсотків та кредитів наданих фізичним особам; здійснення грошових переказів «Аваль-Експрес»). Звільнена у зв'язку з закриттям відділення

Додаткова інформація:

досвідчений користувач ПК, робота з програмами МS-Office. Робота з електронною поштою і сервісами пошуку
Є досвід роботи та сертифікати підвищення кваліфікації у програмі SAP
Знання англійської мови – початковий рівень, російська мова і українська мови – розмовний рівень

Особові якості:
Швидкість навчання, відповідальність, стресостійкість, готовність працювати в команді, комунікабельність, працьовитість

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: