Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Олексій

Project-менеджер, engineer, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Рекрутер

з 05.2023 по 02.2024 (9 місяців)
Metaltech, Дистанційно (Пошук персоналу, HR)

1. Розробка та розміщення вакансій на робочих майданчиках та сайтах компанії.
2. Проведення специфичних досліджень для знаходження потреб у персоналу.
3. Вивчення і оцiнка отриманих резюме кандидатiв.
4. Виконання спiвбесiд з потенцiйними кандидатами, що може включати як особистий контакт, так і сполучення по телефону або через онлайн-комунiкацii (Skype, Zoom тощо).
5. Проведення співбесід для оцінювання професійних навиків i хaрактеpистик кандидатaми.

Process Engineer/ project manager/ project designer

з 04.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
PRETTL, Кам'янець-Подільський (Машинобудування)

На посаді Project-designer до обов’язків входило:
1)Вивчення, та розроблення першочергових креслень від клієнта;
2)Створення та обрахунок техніко-економічно обґрунтованого листа з усіма відхиленнями та зауваженнями а також з розрахунком вартості та майбутніх використаних потужностей для виготовлення продукту для замовника.
3)Розробка, та впровадження перших зразків для клієнта в перед серійних та прототипних умовах;
4)Підготовка документації, вивчення всіх нормативних документів від клієнта з послідуючою підготовкою до можливих валідацій та/або тестів, для уможливлення виконанні замовлення згідно всіх світових стандартів які вимагаються для кінцевого клієнта.
5)Впровадження та підготовка всіх до серіних моментів, включаючи наступне:1)підготовка внутрішньої документації; 2)навчання персоналу ; 3)підготовка технічної документації для всієї тех/мат бази на проекті; 4)робота над P-FMEA проекту для оцінки відповідних ризиків та продуманої контр заходів.
5)Безпосредній запуск проекту та передача його на серійну стадію виробництва.(підготовка до PPAP з вибудовою робочої лінію, підготовкою документації та ін);
На посаді Project-engineer до моїх обов’язків входило:
1)Комунікація з виробництвом згідно всіх виробничих питань, перевірка всіх внутрішньо виробничих документів та інструкцій, перевірка обладнання робочих місць, перевірка техніко-економічного обруґнтування та перенесення його на клієнтських шаблон;
2)контакт з постачальниками матеріалів та постачальниками обладнання для вирішення всіх проблематичних випадків а також для кращої спільної роботи;
3)Підготовка документаційної бази, та ведення наступної для подальшої адекватної роботи проекту та зведення всієї інформації в одну систематичну базу.
4)Замовлення та розрахунок матеріалів, та обладнання для всіх стадій виготовлення прототипів та серійного виробництва у тісній співпраці з місцем виробництва;
5)Передача всієї проектної інформації керівнику проекту. Вирішення критичних питань, та ситуацій, опрацювання та пошук вирішень всіх можливих питань та рекламацій що стаються в ході виробництва та запуску проекту.
На посаді Project-Manager моїми обов’язкими були:
1)Виконання координації роботи всіх учасників проекту;
2)Контроль виконання всіх завдань учасниками проекту, та підтримка у разі неможливості воконання ти чи інших завдань та їх перерозподіл.
3)Підготовка та узагальнення всіх проеткних питань.
4)Комунікація з клієнтом та його супровід на протязі виконання проекту.
5)Підготовка всіх документів в тому числі Capex та Invest sheet.

Охоронник

з 03.2018 по 07.2020 (2 роки 4 місяці)
Епіцентр, Кам'янець-Подільський (Роздрібна торгівля)

Збереження ТМЦ та врегулювання конфліктних ситуацій на території ТЦ.

Освіта

ЧНУ ім. Ю. Федьковича

Факультет іноземних мов, філологія, англійсько-украійнський переклад, Чернівці
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 11 місяців)

Вивчав англійську з метою її використання в перекладацькій діяльності.

Знання і навички

Користувач ПК Організованість Уміння аналізувати Управлінські навички MS Excel MS Teams Siemens Teamcenter Multitasking Tradingview Metatrader5 SAP Аналіз ринку Адаптивність Nocode Wix Zapier Facebook Ads Manager TikTok Ads HubSpot

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Маю досвід в створені NOCode сайтів, налаштуванні реклами в Facebook, TikTok. Також займав посаду Проектного Менеджера в компанії Prettl(Voltaira).На протязі року.

Трішки про себе: Враховуючи все , що було зі мною за останні роки, можу впевнено сказати, що я легко адаптуюся, і готовий вивчати будь що нове з нуля. Так, за два роки, я вивчив фактично інженерну справу, з багатьма її нюансами, зміг керувати та розподіляти обов’язки, навчився ділової етики та елементарного розуміння, як слід працювати з командою та клієнтами. Також я доволі легко сходжуся з людьми, не складає труднощів почати спілкуватися з людьми в тій чи іншій сфері. З почуттям гумору, здається, все ок. Не Джордж Карлін, але ж нащо вам старий дідуган який буде всім незадоволений. Завдяки непоганій пам’яті, багато речей За два останніх роки набутого досвіду, готовий рухатись далі та долати нові перешкоди. Як то кажуть, потрібно виходити з зони свого комфорту, тому і рухаємося вперед. Від наступної роботи очікую нових викликів та відповідного матеріального забезпечення.
Маю досвід в створені NOCode сайтів, налаштуванні реклами в Facebook, TikTok.
Також маю невеликий, та все ж, досвід в сфері трейдингу. В основному пробував себе на ринку Форекс. Також маю невеликий об’єм знань в криптовалютному світі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: