Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Людмила

Керуючий магазином, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий магазином

з 12.2023 по нині (5 місяців)
Санте- Алко, ТОВ, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Володію глибокими знаннями принципів управління магазином, методів мерчендайзингу, стратегій продажів та навичок обслуговування клієнтів.

Продемонструвала успішну історію досягнення поставлених цілей щодо зростання продажів, рентабельності та покращення показників обслуговування клієнтів.

Основні кваліфікації:

• Управління персоналом: Набір, навчання, мотивація та оцінка персоналу магазину.

• Мерчендайзинг: Розробка та реалізація стратегій візуального оформлення магазину для максимізації продажів.

• Продажі: Створення та впровадження ефективних стратегій продажів, спрямованих на досягнення поставлених цілей.

• Обслуговування клієнтів: Забезпечення виняткового обслуговування клієнтів, що призводить до лояльності та повторних покупок.

• Фінанси: Контроль бюджету магазину, відстеження витрат та максимізація рентабельності, контроль та збереження ТМЦ магазину.

• Лідерство: Надихання та мотивування команди для досягнення спільних цілей.

• Комунікація: Ефективна комунікація з персоналом, клієнтами та вищим керівництвом.

• Аналітика: Аналіз даних про продажі, інвентаризацію та обслуговування клієнтів для прийняття обґрунтованих рішень.

• Програмне забезпечення: Володіння POS-системами, інвентарним програмним забезпеченням та іншими інструментами управління магазином, впевнений користувач ПК, Word, Excel, 1С.

Керуюча магазином Вино & Вино та М'ясна Карта
- організація роботи магазину;
- управління та контроль роботи співробітників магазину;
- забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
- координація робочого процесу;
- касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
- документообіг та звітність;
- робота в 1С;
- набір та навчання персоналу.

Керуючий Магазином "М`ясомаркет"

з 07.2021 по 12.2022 (1 рік 5 місяців)
Агроиндустриальный холдинг МХП (АПК (Агропромышленный комплекс, Киев (Агропромышленный комплекс), Київ (Сільське господарство, агробізнес)

- контроль та виконання планових показників магазину;
- організація роботи магазину;
- управління, навчання та контроль роботи співробітників магазину;
- забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
- координація робочого процесу;
- касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
- документообіг та звітність;
- проведення інвентаризації;
- виконання всім персоналом норм НАССР;
- відкриття нових ТТ
- набір та навчання персоналу.

Директор магазину, адміністратор ресторану "NOCHI"

з 04.2021 по 07.2021 (3 місяці)
Магазин Тато Фермер, Ресторан "NOCHI", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота c програмою для магазинів и ресторанів IIko

організація роботи магазину;
- управління, навчання та контроль роботи співробітників магазину;
- забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
- координація робочого процесу;
касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
документообіг та звітність;
проведення інвентаризації.
Ресторан:

адміністрування ресторану та доставки;
замовлення товарів;
прийом та оприбуткування товару;
графіки та набір персоналу;
контроль санітарних норм;
якість обслуговування та контроль якості продукції;
відправка замовлень доставки Глово, Ракета.

Директор магазину

з 12.2020 по 04.2021 (4 місяці)
Магазин Свято М`яса, Київ (Роздрібна торгівля)

Робота з програмою для магазинів та ресторанів IIko
- організація роботи магазину;
- управління, навчання та контроль роботи співробітників магазину;
- забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
- координація робочого процесу;
- касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
- документообіг та звітність;
- проведення інвентаризації;

Директор магазину

з 07.2019 по 07.2020 (1 рік)
Магазин М'ясо від Шефа, Київ (Роздрібна торгівля)

організація роботи магазину;
управління та контроль роботи співробітників магазину;
забезпечення високого рівня сервісу обслуговування клієнтів;
координація робочого процесу;
касова дисципліна та прийом, маркування товарів;
документообіг та звітність.

Директор підприємства

з 04.2013 по 12.2019 (6 років 8 місяців)
ТОВ Скан ТМЦ, ТОВ Скан 24, Київ (IT)

- Управління організацією;
- планування, розробка та впровадження планів для компанії;
- розробка та організація виконання бізнес-планів фірми;
- Організація проведення інвентаризацій;
- Організація економічно обґрунтованої операційної діяльності
організації

Менеджер з продажу

з 07.2003 по 05.2005 (1 рік 10 місяців)
ТОВ "SystemGroup", Київ (IT)

- збільшення продажів у своєму секторі;
- пошук та залучення нових клієнтів (обробка вхідних заявок,активний пошук клієнтів, переговори, укладання договорів);
- підтримка взаємовідносин з напрацьованою клієнтурою.

Хостес

з 12.2002 по 02.2003 (2 місяці)
Ресторан "Fellini", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч гостей ресторану.
Забезпечення комфорту гостей під час перебування в ресторані.

Бармен

з 11.2001 по 11.2002 (1 рік)
Ресторан Каштановий Рай, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- прийом замовлень клієнтів;
- приготування коктейлів;
- приготування кавової продукції;
- робота з розрахунково-касовим апаратом;
- поповнення асортименту на барі;
- проведення розрахунку клієнтів;
- оформлення заявок на постачання товару;
- ведення обліку запасів та асортименту.

Бармен

з 12.1999 по 10.2001 (1 рік 10 місяців)
Ресторан Фундуклеевский, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- консультування гостей за меню;
- подача страв та напоїв;
- Сервірування столів.

Официант

з 08.1995 по 04.1997 (1 рік 8 місяців)
Ресторан Дубки, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- обслуговування бенкетів;
- обслуговування виїзних заходів (концертів, вистав, дипломатичних зустрічей);
- консультування гостей за меню;
- дотримання стандартів сервісу та правил ресторану;
- створення затишної та невимушеної атмосфери для гостей ресторану;
подача страв та напоїв;
сервірування столів.

Освіта

НУХТ

Технология приготовления пищи., Київ
Незакінчена вища, з 1992 по 1995 (3 роки 1 місяць)

Техник- технолог
Мастер повар 5 разряда.

Додаткова освіта та сертифікати

Натальна, кармічна та хорарна астрологія.

6 місяців

Знання і навички

Користувач 1С Неконфліктність Комунікабельність Управління командою Лідерство Ведення документації Ведення CRM Управління магазином Управління рестораном Iiko Інвентаризація Контроль цінників Контроль збереженості ТМЦ Робота з касовим апаратом Грамотна усна та письмова мова Уважність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: