• PRO

Софія

Realisation and service coordinator, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Київ, Львів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Realisation and service coordinator

з 05.2021 по нині (3 роки 4 місяці)
Energomix S.A., Варшава (Енергетика)

Executive Assistant

з 03.2020 по нині (4 роки 6 місяців)
DeltaCom Service, Варшава (телекомунікація, сонячні станції)

Перевірка виконавчих проектів та документів, введення даних до системи фірми, консультації з працівниками з терену, робота з базою даних, систематизація даних, оцінка кандидатів, переклад співбесід і тренінгів (з польської на російську і навпаки), а також переговорів з іноземними виробниками (з англійської на польську). Аналіз ринкових даних, що стосуються споживачів і діяльності конкурентів, аналіз постачальників з Китаю. Управління командою (2 особи), створення іміджу проекту, проводила навчання по продукції фірми для нових працівників, проведення переговорів з китайськими виробниками, пошук відповідного митного агентства для співпраці, співпраця з технічним відділом і відділом продажів, співпраця з компаніями outsourcingowymi, адміністрування рахунків, створення технічних пропозицій для клієнтів.

Освіта

Варшавська Політехніка

Менеджмент, Варшава
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки 1 місяць)

Закінчила магістратуру у Варшавський Політехніці на факультеті Менеджмент, спеціалізація Управлання бізнесом в глобальній економіці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: