Резюме від 21 лютого 2024

Наталія

Офіс-менеджер, помічник керівника

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер зі збуту

з 06.2017 по 12.2017 (6 місяців)
ПП Харків-Електро, Чернигов (Розничная торговля)

Організовувала збутову діяльності відповідно до замовлень і укладених договорів. Консультація та індивідуальний підбір електроінструменту та інше. Організація своєчасної доставки товарів споживачам у
25 квітня 2021року по 2023року, офіс-менеджер ТОВ "Гранко Плюс".
Організовувала збутову діяльність відповідно до замовлень. Надавала консультації з приводу товару(технічні гази). Виписка рахунків та видаткових накладних, товаротранспортних накладних. Контроль відвантажень та правильності заповнення документів. Укладання договорів. Замовлення товару на склад,обробка вхідної кореспонденції. Виконання особистих доручень керівника.

Офіс менеджер, менеджер зі збуту

з 10.2016 по 07.2017 (9 місяців)
ТОВ"Інсайт", Чернигов (Продаж спецодягу,обуві та с засобів індивідуального захисту)

Організовувала збутову діяльність відповідно до замовлень і укладених договорів спецодягу та робочого взуття, засобів індивідуального захисту. Консультація та індивідуальний підбір засобів захисту роботи, безпеки праці в будь-якій сфері діяльності. Організація своєчасної доставки товарів споживачам у відповідній кількості та якості. Вивчення попиту покупців на спецодяг та спецвзуття.
Знання та навички:
- організаторські здібності
- навички вирішення конфліктних ситуацій
- навички планування і організація робочого дня персоналу з орієнтацією на результат
- комунікабельність
- вмію працювати в колективі
- доброзичливість, вміння вислухати та переконати
- навички роботи з касовим апаратом.
Досягнення - зростання кількості постійних клієнтів.
Особисті якості: комунікабельна,відповідальна,ввічлива,пунктуальна, цілеспрямована, стресостійка..

Офіс менеджер

з 09.2014 по 09.2016 (2 роки)
ТОВ "Смена", Чернигов (Продаж)

09.2014-09.2016 офіс менеджер з адміністративної діяльності, менеджер зі збуту ТОВ"Семена" магазин гіпермаркет ВЕНА
Організація ведення ділової кореспонденції (реєстрація й обробка вхідної і вихідної кореспонденції), ведення ділового листування, забезпечення розсилання необхідних матеріалів. Робота на телефоні по веденню телефонних переговорів (прийом вхідних дзвінків, керування вихідними дзвінками, переадресація дзвінків). Здійснювала забезпечення офісу канцтоварами,видатковими матеріалами . Структура цін, система знижок, забезпечення розміщення замовлення в постачальників. Здійснювала роботу по стягненню дебеторської та кредиторської заборгованості.

Менеджер зі збуту: організовувала збутову діяльності відповідно до замовлень і укладених договорів. Організовувала проведення маркетингових досліджень із вивчення споживчого ринку і його перспектив, формування і розширення господарських зв'язків зі споживачами, проведення аналізу попиту покупців, ступеня задоволення потреб вимог і запитів споживачів на вироби що пропонуються, рівня конкурентоспроможності продукції на ринку шляхом вивчення і оцінювання потреб споживачів. Аналіз претензії від покупців щодо невідповідності якості, кількості та комплектності продукції,яка постачається, порушення термінів постачання. Забезпечення складання встановленої звітності.

Офіціант-бармен та адміністратор в кафе"Лайм"

з 09.2011 по 08.2014 (2 роки 11 місяців)
ТОВ" Покрови", Чернигов (Обслуговування клієнтів в закладах харчування)

Зустріч гостей та їх розміщення в залі. Прийняття замовлення та обслуговування гостей. Слідкування за чистотою в залі. Бронювання столиків. Обслуговування банкетів,весіль та інших урочистих подій. Складання меню. Проведення розрахунків з клієнтами. Мою досвід на посаді адміністратора більше півроку в кафе Лайм.

Освіта

ДПТНЗ "Чернігівський центр професійно-технічної освіти"

Чернигов
Середня, з 2007 по 2009 (1 рік 8 місяців)

Офіціант-бармен буфетчик

Знання і навички

Інвалідність

Третя група.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: