Резюме від 30 листопада 2021 PRO

Ірина

Директор, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник цеху

з 01.1999 по нині (25 років 5 місяців)
ПрАТ"Дніпровський КПК", Дніпровське (Харчова промисловість, питне водопостачання, очистка стоків)

Керівництво цехом водопідготовки, який включає виробництво питної води, очищення стічних вод. Впровадження особистого технологічного рішення доочистки води на базі існуючого обладнання. Розробка посадових, робочих інструкцій, інструкцій з охорони праці. Ведення документації 1-С ЗіУП, 1-С УПП, 1-С ТОіР. Навички впровадження системи "Бережливого виробництва", СУОП. Розуміння, читання технічних креслень. Керівництво виконання ремонтів обладнання. Проведення аудиту підрозділу(ISO 9001, ISO 22000,...). Розробка технологічних регламентів, їх реєстрація в Держпродспоживслужбі. Ведення перевірок Держпраці, Держпродспоживслужби. Відповідальність за об'єкт підвищеної небезпеки та потенційно небезпечний об'єкт. Додержання вимог з охорони навколишнього природного середовища.

Освіта

Дніпропетровський університет інженерів транспорту

Факультет промислового та цивільного будівництва. Спеціальність- водопостачання, водовідведення, охорона та раціональне використання водних ресурсів., Дніпро
Вища, з 1993 по 1998 (4 роки 10 місяців)

Будівництво об'єктів водопостачання та очистки стічних вод. Технологія очистки всих видів води ( питної, стічної, оборотної, підземної). Виконання контролю за додержанням технологій очищення, в т.ч. лабораторний(хімічний, мікробіологічний). Охорона праці на об'єкті, охорона навколишнього середовища.

Додаткова освіта та сертифікати

Курси з англійської мови

6місяців

Курси внутрішнього аудитора

7днів

Курси з психології

3дні

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Відповідальне ставлення до виконання покладених обов'язків Грамотне написання текстів.

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Дуже відповідально ставлюся до поставлених завдань. Трудоголік. Можу віддаватися роботі 24/7 із 100%віддачею при сприятливому ставленні керівництва до моєї роботи. Але і на свою сім'ю в мене достатньо часу. Оптиміст. Іду з посмішкою по життю і це завжди дивує інших при нашому сьогоденні. Хоббі- читання, психологія, живопис. Працювала додатково онлайн копірайтером. Бажаю принести користь компанії і отримати достойну заробітну плату.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати