Резюме від 27 січня 2022

Дмитрий

Повар в семью, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Обухів
Готовий працювати:
Київ, Обухів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший смены поваров

з 11.2013 по нині (10 років 6 місяців)
ТОВ "Хотел менеджмент груп ЛЛС", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Организация работы кухни, приготовление различных блюд, контроль качества, составление меню.

Освіта

Киевский техникум отельного хозяйства

Изготовление пищевой продукции, Киев
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (2 роки 5 місяців)

Имею диплом техника-технолога с приготовления пищевой продукции, 5й разряд повара.

Знання і навички

Водіння авто

Рекомендації

Колесник Александр

Колесник Александр

Шеф повар, ТОВ "Хотел менеджмент груп ЛЛС"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Про себе: Впевненість, стресостійкість, комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, вміння орієнтуватися і приймати рішення в нестандартних ситуаціях, готовність працювати зверх норми, готовність виїхати за кордон з роботодавцем. Особисте приготування страв різних кухонь: українська, домашня, азійська, європейська, грузинська, італійська. Приготування перших страв, холодних і гарячих закусок, салатів, основних страв. Контроль дотримання рецептур і технології приготування страв. Контроль якості приготованих страв; Проведення інвентаризації залишків продукції. Складання замовлень на продукцію. Закупка продуктів. Проведення інвентаризації залишків продукції; Розробка і запровадження нових страв, сезонних новинок. Грамотний підхід до приготування, з урахуванням побажань клієнта. Відповідальний підхід до будь-яких процесів приготування, зберігання продуктів. Вміння працювати з дріжджовим\бездріжджовим\заварним\пісочним тістом.
Знання заходів, вміння швидко і точно визначати потрібну кількість рідини, сипучих продуктів, спецій, температурних режимів і т.д. Уміння розбиратися в якості та свіжості продуктів; Володіння технологією швидкого приготування страв, сервірування столів; Знання санітарногігієнічних норм.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: