• PRO

Тетяна

Кухар, 40 000 грн

Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
55 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар,бренд-шеф ресторація "Козацький Двір"

з 04.2024 по нині (1 рік 4 місяці)
Готельно-відпочинковий комплекс "Козацький Двір", СТРИЙ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка,проробки та втілення нового меню автентичних страв давньої,козацької України.Складання калькуляційних та технологічних карт,навчання персоналу,контроль за технологічними процесами,"виходом"страв.

Шеф-кухар

з 08.2021 по нині (4 роки)
Ресторан фаст-фуду "Бредвей", Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення нового меню (угорська кухня), відкриття ресторану,проробки,калькуляцій та тех.карти,навчання персоналу,контроль за приготуванням та видачею готових страв.

Шеф-кухар

з 05.2021 по 08.2021 (3 місяці)
ФОП Грицьків С.В., Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення нового меню кавказької кухні,проробка страв,навчання персоналу,контроль приготування та видачі готових страв.

Керуюча комплексом,кухар.

з 03.2013 по 09.2016 (3 роки 6 місяців)
ТзОВ"Профіт", Сколе (Готельно-ресторанний бізнес,туризм)

Повна зміна меню,введення сезонного меню,сніданкового меню для гостей мотелю,бенкетного меню.Складання калькуляційних та технологчних карт,навчання персоналу згідно технологічних карт.Контроль за приготуванням та видачею страв,контроль за використанням продуктів зі складу,проведення інвентаризацій,замовлення продукції з урахуванням залишків,оптимізація витрат,розрахунки з постачальнками.

Кухар

з 05.2001 по 06.2008 (7 років 1 місяць)
ФОП, Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-бармен-офіціант в одній особі протягом 1 року.З 2002 по 2008-кухар української та частково європейської кухні.Складання калькуляційних та технологічних карт,ведення обліку залишку-витрат продукції,замовлення продукції,проробка та введення нових страв.

Освіта

Стрийське вище професійне училище №34

Кухар-кондитер, Стрий
Середня спеціальна, з 2011 по 2012 (1 рік 6 місяців)

ІНФіС

Викладач фіз.виховання,інстуктор ЛФК,масажист, Львів
Вища, з 1989 по 1996 (6 років 10 місяців)

Знання і навички

  • Товарознавство,облік,проведення інвентаризацій,нарахування з/пл.
  • Знання страв автентичної кухні України
  • Досвід у відкритті ресторану з 0

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Польська — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Зможу приступити до роботи з середини серпня.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: