Резюме від 14 червня 2022

Таісія

Економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS Outlook Windows Багатий досвід вести перемови та спілкуватися з партнерами

Додаткова інформація

Рудень Таїсія Андріївна

Місто:народилась 24.05.1965р,місто Київ
Телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Головний економіст, провідний спеціаліст, керівник договірного відділу, головний адміністратор, радник, консультант, помічних керівника.
Ключова інформація
•Робота із інвесторами, замовниками, власниками, підрядниками, партнерами, підлеглими структурами;
•Підготовка і контроль виконання генпідрядник і субпідрядних договорів,а також будь-яких договорів господарської діяльності, контрактів, аналіз їх виконання;
•Претензійна робота з дебіторами і кредиторами;
•Підготовка документації для участі в тендерних торгах;
•Робота із ЗМІ, підготовка прес-релізів, презентацій;
•Представлення підприємства в установах судової системи та виконавчої служби України;
•Переговори з інвесторами та замовниками, партнерами.
Якісна та своєчасна підготовка,складання, аналіз, перевірка,погодження договорів у будь-яких сферах господарювання з видаленого доступу(on line, телефоном).
Досвід роботи
Керівник договірного відділу 01.2014 - по сьогодні (6 років +) ТОВ "Солстрой" Будівництво
Підготовка і контроль генпідрядних і субпідрядних договорів(у т.ч. у відповідності із вимогами FIDIC), контрактів уcіх сфер господарювання, аналіз їх виконання, переговори з інвесторами та замовниками ( NCI, METRO Cash & Carry, ОВІ, LEROY MERLIN, BILLA, REAL, «Квіза-трейд», ТМ «Велика кишеня», «РОШЕН», «Корпорація Богдан», АШАН, MULTI DEVELOPMENT, НФЛ України, група компаній «Караван», АТБ, ЕКО, АН України, ФФУ та інші) в різних регіонах України, будівництво адміністративних, господарських та споруд громадського і промислового призначення, житлових будинків та комплексів, аеропортів в м. Києві та багатьох регіонах України, інші).
Керівник юридичного відділу 09.2001 - 12.2013 (12 років 4 міс)ТОВ "Солстрой"
Підготовка та супровід справ у судах України усіх інстанцій та підрозділів, виступи як позивач та як відповідач, укладання мирових угод, впровадження стратегії ведення справи,складання та зберігання документів.
Керівник планово-економічного відділу 05. 2001 – до 08. 2001 (4 міс)ТОВ «Основа-Солстрой»
Фінансування та кредитування будівельної компанії, складання та контроль виробничих, фінансових, планів постачання виконання робіт,ведення в експлуатацію.
Головний економіст відділу економічного аналізу, фінансів і кредитних ресурсів регіональної структури АКБ Укрсоцбанк
09.1998- 01. 2001
Провідний економіст відділу зовнішньоекономічної діяльності регіонального підрозділу головного офісу АКБ «Надра»
09. 1997 - 08. 1998
Провідний економіст
09.1986 - 06. 1997 Стройбанк СРСР, Просмстройбанк СРСР, Промстройбанк України
Фінансування і кредитування капітального будівництва в народному господарстві. Розрахунково-касове обслуговування фізичних і юридичних осіб(резидентів і нерезидентів),в національній та іноземних валютах. АХФД підприємств їх платоспроможності, ПКД. Банківське кредитування (аналіз ТЕО, підготовка пакету документів (для кредитного комітету, складання кредитної угоди),обслуговування кредитів) .Факторинг. Депозити в національній та іноземній валютах. Перевірка, консультування стосовно складання зовнішньоекономічних контрактів, відповідно до законодавства України; підготовка реєстрів по зовнішньоекономічних контрактах. Біржові операції, документарні акредитиви, переводи в іноземній валюті (в т.ч. по “Western Union”). Робота з пластиковими картками Міжнародних платіжних систем, з дорожніми чеками, обслуговування анонімних рахунків. Координація роботи пунктів обміну валюти. Розрахунок і контроль дотримання нормативів валютної позиції. Внутрішньобанківський аудит. Купівля-продаж кредитних ресурсів на міжбанківському ринку. Формування щомісячної, щоденної, термінової та іншої звітності для керівних структур, НБУ, Податкової адміністрації, ПФУ і т.і. Картковий бізнес.
Освіта - Київський ін-т народного господарства ім.Гетьмана (Київ) 1982 - рік закінчення 1986
Фінанси і кредит. Спеціальність: економіст.
Володіння мовами Українська – рідна. Російська – рідна. Англійська - середній
Аналітичні,організаторські здібності, доброзичливість, порядність, ініціативність, дружні відносини, коректність, пунктуальність, цілеспрямованість, комунікабельність, толерантність, здатність приймати рішення, формувати команду, повага до субординації, бажання ділитися власним досвідом та надбати новий.
Комп'ютерні навички - Впевнений користувач MS Windows; MS Office (Word,Excel, Outlook),та інші.
Особисті якості
Здатність швидко навчатися,робота з декількома проектами одночасно, відповідальність за підлеглих, уважне ставлення до деталей. Пройшла багато тренінгів та семінарів, стосовно роботи виконання якої перелічено вище. Аналітичний склад розуму, почуття гумору. Медсестра ГО, вмію та можу допомагати лікарям, знайома із фармацевтикою.
грудень 2020р.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Головний економіст, операціоніст
25000 грн, Київ

Економіст
19000 грн, Київ

Фінансист, економіст, помічник керівника
Київ

Економіст
Київ, Вінниця, Ладижин

Економіст
Київ, Дистанційно

Економіст
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: