Резюме від 22 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6707211

Mobile (Unity, Kotlin) developer

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Android developer

з 12.2018 по нині (5 років 4 місяці)
IT

Освіта

Nizhyn gogol state university

Physics and Mathematics, Computer Science, Нежин
Вища, з 2013 по 2019 (6 років 3 місяці)

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Основні навички:
Гемблінг: працював у сфері гемблінгу понад 3 роки, брав участь у створенні підходів необхідних для випуску додатків на різних платформах. Брав активну участь у обговореннях та створенні методів покращення роботи команди. Тестував та впроваджував різні підходи для покращення статистики додатків.
Unity 3D: 5 років досвіду роботи з Unity в рамках соло та командної розробки ігор та додатків від ідеї до релізу на Google play та App store, як для гемблінгу так і для білої сфери. Володію глибокими знаннями оптимізації, роботи з системами частинок, анімацією, Universal Render Pipeline (URP), оптимізацією під мобільні платформи, профайлінгом, Addressables, та інтеграцією з REST API.
Kotlin: 2 роки досвіду розробки з використанням Kotlin. Маю досвід реалізації проектів від ідеї до релізу.Програмування: Сильні знання ООП та принципів SOLID. Досвід роботи з Git, а також знання Java, C та HTML/CSS.
Дизайн та моделювання: Ознайомлений та маю практичний досвід роботи з Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Blender.
Додаткові навички: Інтеграція та робота з різноманітними SDK, включаючи OneSignal, Facebook SDK, AppsFlyer, Adjust, AppMetrica, Firebase, AdMob.Досвід випуску та оновлення ігор на платформі Steam, Google play, App store.Маю досвід реверсивного інженірінгу додатків на Android.
Професійний досвід:
Повний цикл розробки: Від ідеї до релізу проектів на різних платформах (PC, Android, iOS), включаючи планування, розробку, тестування та підтримку.
Оптимізація: Покращення продуктивності ігор та додатків для мобільних пристроїв, забезпечення гладкого та ефективного геймплею.
Командна робота: Ефективна робота в команді розробників, взаємодія з дизайнерами, тестувальниками та менеджерами проектів для досягнення найкращих результатів.
Особисті якості:
Ефективне навчання: Постійне бажання вдосконалювати існуючі навички та здобувати нові знання.
Відкритість та готовність до співпраці: Готовність до обміну досвідом, взаємодопомоги в команді та адаптації до нових умов роботи.
Креативність та інноваційність: Прагнення до розробки інноваційних рішень та впровадження творчого підходу в розробку проектів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати