Резюме від 27 травня 2022 PRO

Оксана

Технолог харчового виробництва, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Професор кафедри експертизи харчових продуктів

з 06.2009 по нині (15 років)
Національний університет харчових технологій, Київ (Освіта, наука)

Обов'язки: розроблення змісту навчальних дисциплін; наукові дослідження в лабораторних умовах; розроблення нормативної документації; технологічні розрахунки (рецептури, потужності ліній тощо); презентація досліджень; розроблення системи якості відповідно до ISO 9001 та системи безпечності відповідно до ISO 22000 для операторів ринку; аналіз відповідності оператора ринку вимогам IFS Food.
Досягнення: захист кандидатскьої дисертації на тему: "Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності" (2009 р.); захист докторської дисертації на тему: "Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів" (2019 р.). Результати дисертаціних робіт пройшли промислову апробацію.

Приймальник-здавальник хлібобулочних виробів

з 07.2004 по 08.2004 (1 місяць)
АТ "Київхліб" "Булочно-кондитерський комбінат", Київ (Харчова промисловість)

облік вироблених хлібобулочних виробів перед реалізацією їх в торговельні мережі

Укладальник хлібобулочних виробів

з 07.2003 по 08.2003 (1 місяць)
ТА "Київхліб" "Дослідний хлібозавод", Київ (Харчова промисловість)

укладання хлібобулочних виробів в транспортну тару

Освіта

Національний університет харчових технологій

Технології бродильних і хлібопекарських виробів, Київ
Вища, з 2000 по 2006 (5 років 9 місяців)

магістр з технології хлібопекарських, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут менеджменту інформаційних систем (м. Рига, Латвія )

2020 р., 4 місяці

Prometheus «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач

2019 р., 1 місяць

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: