Олександр
Технолог пищевого производства
- Вік:
- 44 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8354556
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Леонідович
26.12.1979
Phone number [
Email :[
Шеф-повар. Зав. Виробництва. Технолог.
Заміщення вакантної посади на позиції шеф-кухар.
Кваліфікований кухар з 13-ти річним досвідом роботи і знанням страв російської, української, італійської, французької, японської кухні.
ОСВІТА
1997-1999г. ВПУ № 1 КДТЕУ.
Кваліфікація: кухар 4 розряду
2005-2010г ВМУРоЛ «Україна» Спеціальність: Технологія харчування
Кваліфікація: Інженер-технолог харчових виробництв.
ДОСВІД РОБОТИ
1999-2001 р. – ресторан «Андріївський », посада кухар 4 розряду
2001-2002 р. - ресторан «Спаський причал», посада кухар 4 розряду
2002-2005 р. - ресторан «Ліпський Особняк», посада кухар, су-шеф
2005-2007 р.- ресторан «Гран-прі», посада су-шеф, шеф-кухар
2007-2011 р. - ресторан «Пиваріум», посада шеф-кухар , участь у відкритті закладу.
2012 - паб «Бір-бар», посада шеф-кухар, участь у відкритті закладу.
2012-2013 р. – паб «Бундес», посада шеф-кухар.
2012-2015 р. -«Стейк хаус» ( Бровари), посада шеф-кухар.
2015-2016 р.- «Аут паб», посада шеф-кухар.
2012-2013р.- «Vipaerocatering» посада шеф-кухар.
Обов*язки:
Креативний підхід до складання меню в різних напрямках кухонь світу, а також сезонне оновлення і введення нових страв.
Управління персоналом: набір, навчання, а також поетапний контроль виконання технологічних процесів
Організація і проведення прийомів, банкетів, весіль, ювілеїв, дитячих свят, корпоративних заходів і фуршетів.
Управління персоналом кухні, розподіл праці, складання меню, технологічних і калькуляційних карт. Контроль якості продуктів, контроль видачі страв облік продукції.
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
Відкриття ресторану з нуля;
Розробка технологічної схеми роботи кухні;
Підбір обладнання для кухні та схема його розміщення;
Закупівля необхідного інвентарю;
Робота з постачальниками та укладання договорів;
Розробка та складання меню ресторану;
Приготування страв італійської, французької, російської, української, японської кухні;
Керівництво колективом, в підпорядкуванні штат з дванадцяти кухарів;
Якісне навчання персоналу, атестація;
Робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
Розробка технологічних і калькуляційних карт;
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Знання ін. мов: англійська, французька - середній розмовний;
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді;
Впевнений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet)
Професійний користувач D2 System
Інші резюме цього кандидата
Київ
Шиденко Олександр Леонідович 26.12.1979 Phone number Email : Менеджер з продажу та закупівель Заміщення вакантної посади на позиції менеджер з продажу Є власне авто. Без аварійний стаж водіння 15 років. ОСВІТА 1997-1999г...
Схожі кандидати
Технолог пищевого производства
Київ
Керівник заводу, цеху з металообробки, металоконструкцій, будівельної дільниці
Київ, Боярка, Вишневе (Київська обл.)
Технолог (пищевая промышленность), руководитель производства
Київ, Вінниця
,
ще 5 міст
Зав. виробництвом харчового підприємства
Київ, Івано-Франківськ
,
ще 6 міст
Технолог пищевого производства
25000 грн, Київ
Технолог харчової промисловості, розробник, шеф-кухар, зав. харч. виробництвом
30000 грн, Київ