Резюме від 4 листопада 2023 PRO

Людмила

Завідувач лабораторії, інженер-технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Волочиськ
Готовий працювати:
Волочиськ, Тернопіль, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-технолог

з 11.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
ТОВ Саюз, Тернопіль (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація та контроль технологічних процесів гальванічної обробки чорних та кольорових металів. Контролювання роботи дільниці нанесення гальванопокриття, підтримка гальванічних ванн та розчинів у робочому стані, впровадження нових видів покриттів, аналіз причин браку.

Завідувач виробничо -технічною лабораторією

з 07.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
Бережанський завод ТОВ Керамік, Бережани (Будівельна промисловість, деревообробка)

-Котроль вхідної сировини, котроль якості готової продукції, організація роботи лабораторії, контроль за дотриманням технологічного регламенту виробництва.
-За період роботи на виробництві вдосконалила рецепт шихти, приймала участь у розширені асортименту продукції. Покращила зовнішній вигляд та технічні характеристики керамоблоків.
- Контроль за викидами пічних газів в повітря, для недопущення перевищення встановлених меж контролюючими органами.

Завідувач Волочиським районним лабораторним відділенням- біолог

з 10.2019 по 01.2020 (3 місяці)
Волочиське районне лабораторне відділення ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України», Волочиськ (Державні організації)

- Взаємодія з центральними та місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, а також з засобами масової інформації, погодження планів структурних підрозділів, звіти про їх виконання, організація підготовки матеріалів до нарад, забезпечення контролю за виконанням її рішень, підготовка та надання звітності про результати діяльності та використання майна і енергоносіїв.

Завідувач лабораторією

з 07.2013 по 10.2019 (6 років 3 місяці)
Волочиське районне лабораторне відділення ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України», Волочиськ (Державні організації)

-Знання нормативно правової документації, організація роботи санітарно-гігієнічної (хімічної) лабораторії, володіння методиками роботи з лабораторним обладнанням, проведення вимірів при здійсненні поточного нагляду за продуктами харчування (м'ясо та м’ясні продукти, молоко і молочні продукти, риба, консерви, пресерви, крупи, борошно, макаронні вироби, концентрати зернові, хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, овочі та фрукти свіжі та продукти їх переробки, масло рослинне та продукти його переробки, мінеральні води та безалкогольні напої, спирти та горілки, солі важких металів), дослідження води водопровідної, зворотної та відкритих водойм, ґрунту та атмосферного повітря, дослідження умов праці (мікроклімат, освітлення, радіаційно-дозиметричний контроль та повітря робочої зони, дослідження води, ґрунту та повітря на залишки пестицидів методом тонкошарової хроматографії,підготовка лабораторії до проведення акредитації, контроль за своєчасною повіркою, ремонтом приладів та оснащення лабораторії.

Біолог(хімік) санітарно-гігієнічної лабораторії

з 04.2007 по 12.2012 (5 років 8 місяців)
Волочиська райсанепідстанція., Волочиськ (Державні організації)

-Приготування реактивів та хімічних розчинів, калібрування приладів, побудова градуювальних графіків, підготовка та фізико - хімічні дослідження проб води, грунту, повітря. Володію основними методами досліджень: фотоколориметричний, потенціометричний, рефрактометричний, арбітражний та метод титрування. Ведення журналів, оформлення протоколів випробувань згідно діючої НД.

Інженер-технолог

з 10.2003 по 06.2006 (2 роки 8 місяців)
ПАТ «Волочиський завод мінеральних вод»ВАТ «Мотор Січ», Волочиськ (Харчова промисловість)

-Контроль за дотримання технологічних поцесів, розробка технологічної документації, контроль якості вхідної сировини та готової продукції, ведення звітної документації. Сертифікація готової продукції за системою ХАСПП

Освіта

Технологічний університет Поділля

Технологічний, Кваліфікація: інженер-хімік-технологя, Хмельницький
Вища, з 1996 по 2003 (6 років 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Office Користувач Internet Довідково-інформаційні програми

Додаткова інформація

Згідна на переїзд

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: