Резюме від 5 квітня 2021 PRO

Юрій

Юрисконсульт, помічник юриста, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник адвоката

з 07.2020 по нині (3 роки 10 місяців)
Юридична фірма, Одеса (Юриспруденція)

Протягом останніх семи місяців працюю помічником адвоката у одній з юридичних фірм міста Одеси.
В коло повноважень, окрім ведення ділової кореспонденції, виконання особистих вказівок та доручень керівника, роботи з орг.технікою, входить і пошук та аналіз судової практики, розробка правової позиції у судових спорах, підготовка процесуальних документів для розгляду справ у цивільному та адміністративному провадженнях, підготовка проєктів господарських договорів (займу, оренди, позики, купівлі-продажу), робота з органами Державної податкової служби України, Державної міграційної служби України, Пенсійного фонду України - як з територіальними, так і з генеральними управліннями.
Також, велику частину моїх повноважень становить підготовка проєктів документів (актів прийому-передачі частки у статутному капіталі товариства, протоколів загальних зборів учасників ТОВ, ПП, нових редакцій статутів) та заявок у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
Окрім змін до відомостей про існуючі суб'єкти господарювання, в коло моїх повноважень входить і підготовка документів для реєстрації нових Товариств з обмеженою відповідальністю,Приватних підприємства та фізичних осіб-підприємців та проведення комплексу дій, спрямованих на ліквідацію таких суб'єктів підприємницької діяльності.

Освіта

ОНУ Ім.І.І.Мечникова

Економіко-правовий факультет, спеціальність "Правознавство", Одеса
Вища, з 2015 по 2020 (5 років 3 місяці)

Отримав вищу освіту за спеціальністю " 081 Право" у Одеському національному університеті ім.І.І.Мечникова.
Освітньо-кваліфікаційний рівень "Магістр".
Форма навчання: денна.
Впродовж навчання здобув високі теоретичні навички у галузях кримінального, адміністративного, цивільного, господарського, кримінального процесуального, цивільного процесуального, господарського процесуального права, права адміністративного судочинства, міжнародного публічного, міжнародного приватного права, права інтелектуальної власності, трудового права, права соціального забезпечення та теорії держави і права загалом, які успішно використовую на практиці.

Додаткова освіта та сертифікати

IT-школа "Hillel" (cпеціальність SMM-менеджер)

2020, 4 місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з ксероксом

Знання мов

Англійська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: