Резюме від 22 січня 2022 PRO

Вікторія

Діловод, офіс-менеджер, адміністратор, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Обухів
Готовий працювати:
Київ, Обухів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Діловод відділу товарного обліку

з 09.2020 по 01.2021 (4 місяці)
ТОВ "Експансія", Вишневе (Продукти харчування, продовольча та непродовольча група товарів)

Робота в програмі Rubikon;
Робота з товарними накладними, формування реєстрів;
Аудит цін та строків придатності товарів, оформлення актів поверння та некомплектності;
Робота з кориспондецією партнерів та центрального офісу;
Контроль КТУ підлеглих операторів.

Листоноша 1 класу

з 12.2019 по 01.2020 (1 місяць)
АТ "УкрПошта", Обухів (Транспорт, логістика)

Доставляє поштові відправлення та періодичні видання. Отримує письмову кореспонденцію, повідомлення на одержання грошових переказів, посилок, листів та бандеролей з оголошеною цінністю, періодичні видання, пенсійні відомості та грошову готівку. Готує отримані поштові відправлення та періодичні видання для доставки. Доставляє адресатам поштові відправлення, пенсію та грошову допомогу, грошові перекази, періодичні видання згідно з поштовими правилами та у встановлені контрольні терміни.
Роз’яснює адресатам порядок приймання та видавання кореспонденції, правильність написання адреси, інформує про режим роботи відділень зв’язку. Наводить довідки щодо адресатів, які не проживають за даною адресою. Оформляє поштові відправлення, які не були вручені адресатам, документи на доставлену реєстровану кореспонденцію та повідомлення про вручення поштових відправлень. Підбирає доставочні картки на газети та журнали, складає ходовики на доставку. Рекламує послуги поштового зв’язку. Реалізує знаки поштової оплати, газети, здійснює передплату на періодичні видання. Надає послуги поштового зв’язку, приймає різні види платежів від населення.
Виймає листи з поштових скриньок, здійснює контроль за станом абонентських скриньок. Виконує Типову інструкцію для листонош по вийманню кореспонденції з поштових скриньок, Правила доставки при доставці пенсії та грошових переказів. У разі роботи у міській службовій пошті — одержує письмову кореспонденцію в установах, для відправлення за призначенням. Міський листоноша обслуговує одну доставочну дільницю та здійснює підміну листонош на 5 та більше доставочних дільницях. Сільський листоноша обслуговує одну доставочну дільницю та здійснює підміну листонош на 3 і більше доставочних дільни

Продавець продовольчих товарів

з 01.2016 по 06.2016 (5 місяців)
ПрАТ "Обухівський молочний завод", Обухів (Харчова промисловість)

Виконувала обов'язки експедитора-касира;
відвідування торгових точок за встановленим маршрутом, збір замовлень;
Відвантаження товару та розрахунок за нього замовниками готівковим або безготівковим способом оплати;
Робота з касовим апаратом та касовою документацією;

Фахівець з обслуховування

з 11.2015 по 12.2015 (1 місяць)
ТОВ "СОКАР ПЕТРСЛЕУМ", м. Обухів (Автобізнес та автосервіс)

Обслуговуваня та консультація покупців в торговому залі АЗК;
Контроль цін та строків придатності продукції;
Контроль залишків на складі, оформлення заявок на поповнення продукції.

Продавець-консультант відділу з обслуговавання "Фуршет"

з 07.2015 по 08.2015 (1 місяць)
ТОВ "Фарм Рост Аутстафінг", Обухів (Продукти харчування, продовольча та непродовольча група товарів)

Обслуговуваня та консультація покупців в торговому залі магазину;
Контроль цін та строків придатності продукції;
Контроль залишків на складі, оформлення заявок на поповнення продукції.

Освіта

Міжрегіональне вище професійне училище зв'язку м.Києва

Оператор поштового зв'язку; оператор електрозв'язку, Київ
Середня спеціальна, з 2014 по 2015 (10 місяців)

Приймає обробляє та видає всі види внутрішніх та міжнародних поштових відправлень. Приймає та видає грошові перекази, виплачує пенсії та грошові допомоги. Обробляє вхідну пошту (посилки, страхові мішки). Готує до відправки прийняті поштові відправлення, грошові перекази. Запаковує страхові мішки з вихідною поштою. Видає листоношам кореспонденцію, грошові перекази, відомості та одноразові доручення, готівку для виплати пенсії вдома. Здійснює розрахунки з листоношами, які доставляють перекази, пенсії, грошові допомоги і поштові відправлення. Досилає (повертає) неврученні поштові відправлення, грошові перекази. У разі роботи у філіалі оброблення та перевезення пошти, центрах, зональних вузлах - здійснює обмін пошти з усіма видами транспорту. Складає графіки роботи роз’їзних бригад, здійснює облік робочого часу та контроль шляхових документів, видає білизну бригадам поштових вагонів, експлуатаційні матеріали, іменні речі, веде облік мішкотари. Вносить зміни в документи сортування пошти та в плани направлення пошти. Приймає та видає роз’їзним бригадам посвідчення, інструкції тощо. Оформляє дефектну пошту.

У разі роботи на листосортувальних машинах - обробляє письмову кореспонденцію.

У разі роботи у дільниці умовних цінностей - одержує і розсилає знаки поштової оплати та інші умовні цінності, оформляє документи.

Повинен знати: директивні документи, інструкції та інші нормативні документи, які використовуються на даному робочому місці; адміністративно - територіальний поділ України; порядок приписки поштових відправлень до документів; тарифи на послуги зв’язку і тарифи на інші послуги; порядок приймання передплати та переадресування періодичних видань; порядок ведення виробничої документації; інструкції з виплати пенсії і допомоги; порядок ведення касових операцій дирекціями поштового зв’язку України; «Правила надання послуг поштового зв’язку»; порядок сортування, оброблення кореспонденції та періодичних видань; розклади руху поштового транспорту, плани направлення пошти та періодичних видань; контрольні строки проходження поштових відправлень та періодичних видань; список газетних вузлів України; керівництва по прийому, направленню міжнародних поштових відправлень, правила по обробленню та відправленню міжнародної пошти в установах міжнародного поштового обміну; правила розповсюдження періодичних друкованих видань, правила перевезення пошти автомобільним транспортом; правила прийому та відправки міжнародної пошти пунктами міжнародного обміну; правила перевезення пошти та експлуатації поштових вагонів на залізницях України; абетковий покажчик районних центрів і міст республіканського та обласного підпорядкування; правила роботи з електронно-обчислювальною технікою; інструкцію про порядок обліку і збереження умовних цінностей; Закон України «Про захист прав споживачів».

ДНЗ " Професійний ліцей м.Українки"

Адміністратор; оператор комп'ютерного набору, Українка
Середня спеціальна, з 2012 по 2014 (1 рік 9 місяців)

Професія адміністратора широка та багатогранна. Спектр завдань дуже великий, до обов’язків входить: координація роботи офісу; прийом і реєстрація замовників і клієнтів, отримання дзвінків, робота з документами. Займається діяльністю по обслуговуванню відвідувачів, створенню для них комфортних умов. Контролює збереження матеріальних цінностей. Надає інформацію відвідувачам по питаннях, що стосуються послуг, які надаються. Приймає заходи по запобіганню конфліктним ситуаціям. Розглядає претензії, пов’язані з незадовільним обслуговуванням відвідувачів, проводить необхідні заходи щодо їх усунення. Контролює дотримання підлеглими працівниками трудової і виробничої дисципліни, правив і норм охорони праці, вимог виробничої санітарії і гігієни. Забезпечує виконання працівниками вказівок керівництва підприємства, установи, організації.

Знання і навички

Робота в програмі 1С Робота в програмі Rubikon

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Працелюбна, комунікабельна, врівноважена тактовна, готова працювати на результат, функціональні обов'язки виконую добре, постійно наполегливо працюю над підвищенням рівня професійної майстерності. Здатна кретично оцінювати свої дії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: