Резюме від 19 січня 2024

Леонид

Начальник отдела охраны труда и экологии, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Леонід Миколайович Лапчевський
Позиція претендента –Інженер з безпеки дорожнього руху, охорони праці та пожарної безпеки.
Досвід роботи:
I. березень 2019р .- липень 2020р. ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика – Україна» - Начальник відділу охорони праці та екології з чисельністю 960-1000 працівників; 1.1 Розробка нормативної документації з ОП - накази, положення, інструкції, проведення інструктажів з ОП та ведення журналів інструктажів, забезпечення контролю за виконанням норм, правил та вимог з ОП; 1.2 Організація проведення медоглядів, організація проведення навчання, забезпечення працівників спец.одягом, спец.взуттям та інші ЗІЗ, участь в комісіях по розслідуванню нещасних випадків на виробництві та невиробничого характеру; 1.3 Експертне обстеження виконання робіт з підвищеною небезпекою праці та експлуатація машин, механізмів, обладнання з підвищеною небезпекою з оформленням технічних висновків та отримання дозволів/декларацій на право виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки згідно Постанови КМУ: 1.4 Вивчення умов праці, проведення атестації робочих місць згідно умов праці, розробка заходів по запобіганню професійних захворювань та нещасних випадківнавиробництві. 2. Роботи захисту навколишнього природного середовища (екологія); 2.1 Отримання дозволів на викиди забруднюючих речовин (ЗР) в атмосферн2е повітря; 2.2 Отримання дозволів на спеціальне водокористування; 2.3 Організація проведення процедури оцінки впливу на довкілля (ОВД) від технічного переоснащення, реконструцкії та будівництва нових обєктів з подальшим отриманням висновку від Мінекології; 2.4 Організація проведення лабораторних досляджень скидів ЗР в водний басейн та викидів ЗР в атмосферне повітря, інші лабораторні дослідження. 2.5 Паспортизація, облік, видалення та утилізація відходіввиробництва.
3.Усунення порушень та зауважень по приписам управління Держпраці, Пожарної інспекції, Державної екологічної інспекції, комісій ТЕБ і НС та інших контролюючих органів. 4. Формування бюджету на виконання комплексних заходів з охорони праці та звітність використання 5. Співпраця з контролюючими органами (управлінням Держпраці, Пожарною інспекцією, комісій ТБ і НС, Державною екологічною інспекцією, Департаментом екології, Державним агентством водних ресурсів, Мінекології та іншими). Звітність з охорони праці та екології.
II.2015р. - 2018 р. ФОП
III.липень 2012р. – листопад 2014р.
“Назва компанії” СТОВ «Довіра Позиція – Заступник директора по зовнішньо-економічній діяльності компанії.


IV.жовтень 2009р. -лютий 2011р. компанії «Кедр-КВ» та «КСК – автоматизація»
(розробка та впровадження на виробничих підприємствах засобів автоматизації управління та контролю технологічними процесами )
Позиція – Керівник служби охорони праці та кадрів.
1)організація та виконання робіт по забезпеченню в компаніях необхідних норм і правил охорони праці, пожежної безпеки та захисту довкілля;
2)рішення кадрових питань ( відбір, прийом, необхідне оформлення, організація навчання та перевірки знань працівників).
3)Відповідальний за автомобільне господарство в компанії.

V.2005 р. – Головний інженер ТОВ ТД «Нафтова компанія Альянс Дністер» в структурі нафтобаза та мережа АЗС по Вінницькій обл. і Хмельницькій обл. Одна із функцій – відповідальний за доставку нафтопродуктів на АЗС, розробка та погодження в поліції маршрутів рухів автоцистерн, участь в розслідувані ДТП.
VI . 2003р. працював Головним інженером на ПП "Панда" - виробництво безалкогольних напоїв > 1500 працівників, з функціями: керівництво всіма технічними службами, автомобільним господарством, будівництвом, ремонтними роботами машин, механізмів, обладнання та забезпечення комплексу електроенергією, газ, тепло, вода, вентиляція, кондиціонування, робота з РЕМ , Водоканалом, Обленерго, СЕС та контролюючими органами, отримання дозволів на виконання робіт та експлуатацію обладнання з підвищеною небезпекою праці, подання державній комісії завершеного будівельного комплексу для його прийняття в експлуатацію .

VII. квітень 1989р. – травень 2003р. ВО «Термінал» - виробництво засобів відео- термінальної техніки та товарів народного споживання). Позиція – Головний технолог заводу (біля 6000 працюючих) з функціями:
1. підготовка та постановка на виробництво нових виробів, виконання розрахунків потужностей заводу, вивід з виробництва застарілого та впровадження нового, прогресивного обладнання і технологій;
2.розробка і впровадження техно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: