Резюме від 7 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6849645

Адміністратор, продавець, інспектор з кадрів, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

інспектор з кадрів

з 02.2018 по 02.2021 (3 роки)
ПП "Арміра", Полтава (Охорона, безпека, оборона)

консультація по телефону у будь-який час, оформлення на роботу, подання звітності в кінці місяця по Відділенню та нарахування ЗП охоронникам, робота як працівника офіса, секретаря директора.

Спеціаліст Відділу супроводження продажів

з 04.2007 по 09.2012 (5 років 5 місяців)
банк, Полтава (надання послуг)

обслуговування клієнтів по всім видам карток, надання роз’яснень, виписок по картковим рахункам, здійснення погашень по кредитним карткам, поповнення приватних карток, заведення клієнтів в базу даних, відкриття карткових рахунків та їх закриття, установлення лімітів на картки, підготовка пакету документів на видачу карток та сам процес видачі клієнтам, формування та перевірка документів юридичних справ по платіжним карткам, усунення різних виникаючих проблем з платіжними карткам, замовлення та прийом карток в підзвіт та передача до сховища, ведення журналів по обліку документації справ та знищенню карток, сам процес знищення.

Освіта

Полтавський Національний технічний університет ім. Ю. Кондратюка

Фінанси, Полтава
Вища, з 2003 по 2007 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet Windows

Додаткова інформація

привітна при будь-яких обставинах, уважна і ввічлива, стресостійка, порядна, пунктуальна, толерантна, тактовна, відповідальна, старанно та добросовісно виконую обов`язки, викликаю довіру у людей.Також працювала у сфері роздрібної торгівлі. Тому, завдяки тісному контакту з людьми, спостережливості і умінню аналізувати, маю великий власний досвід і перевірені на практиці знання з практичної психології та народної мудрості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: