Резюме від 29 квітня 2024

Ольга

Управляющий рестораном, 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Шевченко Ольга Петровна
Київ вул.Закревського
Номер телефону : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Цель: Отримання посади для створення та управління конкурентного підприємства у ресторанному бізнесі.
Освіта: 2003-2006 Київський технікум электронних приладів
Кваліфікація: Економічний аналіз та аудит
Спеціальність: Бухгалтер
Додаткові освітні курси:
2012 Тренінг « Практичного Маркетингу для директора ресторану»
2012 Тренінг-семінар «Продаж банкетних послуг Корпоративним клієнтам»
2009 Тренінг « Основи менеджменту»
Професійний досвід:
Компанія ФМ групп ресторан «Хачапурі і вино» м. Київ
серпень 2015 –по листопад 2016 – директор ресторану, запуск з 0
Ресторан «Княжий Град» м. Київ
березень 2014 – по липень 2015
Директор
Основні функції:
•Вирішення адміністративних питань пов’язаних з діяльністю ресторану
• Подання інтересів компанії перед державними органами
•Контроль роботи всіх підрозділів та сервісних служб
•Ведення переговорів з постачальниками
•Складання фінансових звітів засновникам , щомісячні звіти
•Розробка бюджету,планування, прогнози
•Набір та навчання персоналу,створення робочого колективу, здорової атмосфери та мотивації до гостей

•Управління виробничим процесом (якість/собівартість)
•Координація якості обслуговування гостей всіма підрозділами ресторану
•Організація впровадження инновацій в работу ресторану
•Оптимізація витрат (контроль використання матеріально-технічних ресурсів)

•Козирна Карта
•Ресторан «Варенична №1»
•березень 2008- вересень 2011г
•адміністратор
•Ресторан «Тандир»
•Вересень 2011-листопад 2012
•адміністратор
•Ресторан «Канапа»
•Липень 2013-квітень 2014
•Компетенції: рішення адміністративних питань пов’язаних з діяльністю ресторану
•зустріч та розміщення гостей в залі
•контроль барної та кухонної продукції,що готується
•подбір та навчання персоналу
•рішення конфліктних ситуацій
•контроль якості обслуговування в залі
•організація банкетів, фуршетів та інших заходів
Особисті якості: цілеспрямованість, активна життєва позиція, комунікабельність, відповідальність, здатність швидко приймати рішення, стресостійкість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: