Резюме від 1 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/6851564

Бізнес-асистент, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 09.2023 по 02.2024 (5 місяців)
ТОВ "Ред Руф Менеджмент", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

правовий супровід діяльності підприємства;
надання усних консультацій, роз’яснень з правових питань;
підготовка/участь в розробці проектів внутрішньо-організаційних актів (положень, посадових інструкцій, наказів, розпоряджень тощо);
надання письмових висновків, роз’яснень, консультацій з питань врегулювання правовідносин;
попередній аналіз/внесення пропозицій для підготовки проектів розпорядчих документів, змін та доповнень до них;
підготовка, попередній аналіз проектів договорів, змін та доповнень до них;
супровід (участь) в укладенні договорів/угод/меморандумів/зовнішньоекономічних договорів, у тому числі у вирішенні переддоговірних спорах/обговореннях;
супровід (участь/підготовка документів/представництво) з питань проведення реєстраційних дій (реєстрації/змін/припинення/отримання необхідних документів, дозволів, ліцензій тощо);
виконання окремих доручення керівника.

Головний державний інспектор

з 05.2020 по 06.2023 (3 роки 1 місяць)
Головне управління Державної податкової служби у місті Києві, Київ (Державні організації)

Формування та подача документів до суду; представництво інтересів Головного управління ДПС у м. Києві в усіх державних органах, установах, підприємствах, в усіх без виключення судах; супроводження судових спорів за матеріалами позапланових перевірок; готувати відповідні процесуальні документи для звернення до суду різних інстанцій; взаємодіяти з органами, що здійснюють державний фінансовий контроль, аналізувати надані ними матеріали ревізій та іншої інформації в разі виявлення фактів порушення законодавства у межах компетенції.

Помічник продюсера

з 02.2019 по 02.2020 (1 рік)
ПрАТ "ТЕЛЕКОМПАНІЯ ІНТЕР", Київ (ЗМІ, медіа)

Вирішення загальних організаційних питань (дотримання строків виконання доручених завдань, запобігання неустойок); організація переговорів і укладання договорів; аналітика фінансово-економічного стану проекту (забезпечення фінансування, прибуток); складання звітів та таблиць; редагування, коригування договорів та документів.

Ведучий юрисконсульт відділу правового забезпечення

з 06.2018 по 01.2019 (7 місяців)
Державне підприємство "Укхімтрансаміак", Київ (Юриспруденція)

Контроль на предмет відповідності нормам законодавства України господарських договорів, що укладаються юридичними або фізичними особами; контроль поточної документації на предмет відповідності чинному законодавству України; формування та подача документів до суду; редагування, коригування договорів та документів.

Помічник директора

з 04.2017 по 06.2018 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "Алмаз Авто", Київ (Автобізнес та автосервіс)

Підготовка документів для керівника (прийом документів та особистих заяв на підпис керівника, оформлення наказів, розпоряджень); контроль і виконання планів продажів запчастин і послуг сервісу; редагування, коригування договорів та документів; організація переговорів і укладання договорів; контроль сервісних процесів (документообіг, прийом / видача автомобілів в ремонт / їх ремонту, технологія ремонту і т.д.); організація і контроль договірної роботи з юридичними особами; розробка документів, інструкцій і положень з охорони праці відповідно до законодавства України.

Освіта

Академія праці, соціальних відносин і туризму

Економіки, соціальних технологій і туризму, Київ
Вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Аспірантура

Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ)

Міжнародна економіка, Київ
Вища, з 2017 по 2018 (1 рік)

Заочне навчання

Київський національний торговельно-економічний університет (КНТЕУ)

Міжнародне право, Київ
Вища, з 2016 по 2018 (2 роки)

Національний авіаційний університет (НАУ)

Міжнародне право, Київ
Незакінчена вища, з 2012 по 2016 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Лідерство в публічному управлінні

2022, 1 місяць

Ділове українське мовлення

2021, 2 місяця

Державний сертифікат про володіння українською мовою

2021, 1 місяць

Договірне право

2023, 2 місяця

Знання і навички

Користувач ПК Пунктуальність Комунікабельність Відповідальність Ведення документації Ведення договірної роботи Складання юридичних документів Знання юриспруденції Здатність до навчання MS Office Організованість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Поєднання досвіду в авто бізнесі, медіа та юриспруденції, участь у різноманітних проектах дали мені можливості набути важливі навички як організація та контроль робочого процесу, виконання плану роботи, розробки документів (положень, інструкцій), вирішення загальних організаційних питань, організація переговорів і укладання договорів, представництво інтересів Головного управління ДПС у м. Києві в усіх державних органах, установах, підприємствах, в усіх без виключення судах, а також особисті якості тайм-менеджера та вміння бути гнучким у виборі сфери роботи, вміти швидко вчитися та продуктивно працювати.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: