- PRO
Тарас
Керівник, проектний менеджер (відкриття закладів з нуля)
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6852665/
Досвід роботи
Керівник
з 08.2021 по 03.2022
(7 місяців)
ТОВ "ГалЛеоМіт", Львів (Харчова промисловість)
Відкриття виробничого цеху по виробництву напівфабрикатів замороженої продукції та його подальший супровід
Керівник, Відкриття закладу з нуля
з 09.2018 по 05.2020
(1 рік 8 місяців)
Ресторан "The М'ясо", Львів (Громадське харчування.)
Проведення переговорів щодо оренди приміщення
Організація та контроль за будівельними роботами (пошук будівельних матеріалів, інженерний супровід, пошук підрядників, контроль за проведенням ремонту)
Пошук та підбір технічного обладнання, кухонного та столового інвентарю, мебелі
Пошук, підбір та навчання персоналу
Організація роботи кухні та бару
Пошук товарів, витратних матеріалів; співпраця з постачальниками
Складання калькуляційних карт, обчислення собівартості страв та їх дохідність
Забезпечення безперебійної роботи ресторану
Проведення та підрахунок інвентаризацій
Заступник директора
з 11.2004 по 09.2018
(13 років 10 місяців)
ТзОВ "Торговиця", Львів (». Роздрібна торгівля продовольчими товарами. Громадське харчування.)
Замовлення та реалізація продовольчих та непродовольчих товарів.
Розрахунок з постачальниками., контроль дебіторської заборгованості
Контроль та рух коштів підприємства.
Ведення обліку та інвентаризація товарів та послуг (програма Ultra)
(робота з прихідними накладними, внутрішнє переміщення товарів, розробка та внесення калькуляційних карт)
Складання звітності у встановленій формі
Ведення фінансових звітів.
Контроль та навчання персоналу (20-25 людей).
Нарахування заробітної плати персоналу магазинів та кафе-бару.
Внесення та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи торгових точок та кафе-бару.
Організація та координація торгових процесів.
Здійснення дій щодо збільшення продаж та прибутку.
Робота з контролюючими органами.
Освіта
Львівська Комерційна Академія (Львівський Торгово-економічний університет
Товарознавство та комерційна діяльність, Львів
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)
Додаткова інформація
Запуск, перезапуск закладів громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фаст-фуд, і т.п.), торгових точок, магазинів з "0";
Організація та контроль ремонтних робіт (пошук будівельних матеріалів, інженерія, пошук підрядників, майстрів та ін.);
Плани розміщення обладнання, предметів інтер'єру та меблів
Підбір обладнання згідно копцепції та меню закладів;
Підбір посуду та постачальників;
Пошук та підбір техніки, інвентарю, мебелі та ін.;
Організація роботи кухні та бару, їх взаємодія;
Організація торгових процесів;
Підбір системи управління бізнесу та її впровадження в бізнес;
Пошук і надання сировинної бази;
Підбір та навчання персоналу (обговорюється індивідуально)
Аналіз діяльності закладу;
Оптимізація управлінських процесів;
Виявлення точок зловживаня персоналу;
Контроль персоналу
Інші резюме цього кандидата
Схожі кандидати
-
Керуючий, керівник
40000 грн, Львів -
Менеджер проєктів
Львів -
Менеджер проєктів
Львів, Вінниця , ще 7 міст -
Керівник проєкту
Львів, Дніпро , ще 4 міста -
Топ-менеджер
Львів -
Директор підприємства
Львів