Резюме від 31 жовтня 2022 PRO

Владислав

Менеджер з планування та організації капітального будівництва і РОЗ

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Київ, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника служби капітальних вкладень, Заступник начальника адміністративної служби, Начальник технічного відділу, Інспектор з технічного нагляду за будівництвом, Інженер І категорії, Бригадир з будівництва та ремонту штучних споруд, Монтажник

з 03.2007 по нині (17 років 2 місяці)
Регіональна філія "Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця", Харків (Залізничні перевезення, будівництво, ремонт та експлуатація залізничної інфраструктури)

Контроль, аналіз і коригування дій при складанні планів капітальних інвестицій та об'ємів ремонту основних засобів, а також прогнозування витрат та стимулювання підрозілів в досягненні максимальних фактичних показників ефективності по освоєнню запланованих витрат з метою належного розвитку підприємства. На попередніх посадах виконував наступні завдання.Контроль виконання підрозділами вказівок директора регіональної філії, керівництва УЗ. Перевірка функціонування і утримання інфраструктури у відповідності до нормативних документів. Контроль якості робіт, що виконуються підрозділами залізниці.
Складання планів і графіків проведения оглядів інфраструктури. Контроль за якісним усуненням зауважень після проведення таких оглядів. Складання звітної документації. Організація договірної роботи щодо утримання будівель та споруд балансової приналежності підрозділу у належному стані (забезпечення енергоносіями, проведення ремонтів, експертиз, лабораторних дослідів, тощо). Комунікація із зовнішніми організаціями, органами державного та місцевого самоврядування.
Контроль за дотриманням єдиного порядку відбору, обліку, збереження, якості обробки та використання документів, які створюються в процесі діяльності підприємства, а також за їх упорядкуванням та утилізацією.
Організація і контроль діловодства та системи електронного документообігу.
Підтримання трудової та моральної дисципліни в колективі.

Пройшов шлях від монтажника металічних та залізобетонних конструкцій, бригадира з будівництва та ремонту штучних споруд і інженера технічного відділу до інспектора по нагляду за будівництвом, начальника технічного відділу адмін. служби. Був призначений начальником інспекції з контролю виконання при директорові філії, далі заступником начальника адміністративної служби. Наразі займаю посаду заступника начальника служби капітальних вкладень, де і працюю по теперішній час.
Приймав участь у будівництві, реконструкції та капітальному ремонті багатьох інженерних споруд залізничної інфраструктури. У 2013 році пройшов проф. атестацію і отримав кваліфікаційний сертифікат інженера технічного нагляду у будівництві. Здійснював технічний нагляд і ввів у експлуатацію декілька об'єктів будівництва, включаючи Музей історії та залізничної техніки Південної залізниці. Маю винагороди за сумлінний труд.

Охоронець-оператор пункту відеонагляду

з 10.2004 по 03.2007 (2 роки 5 місяців)
Охоронне агенство "ІНЕКС", Харків (Охорона, безпека, оборона)

Охорона об'єктів. Від складів, автопарків і будівельних майданчиків до бутиків, брендових магазинів та офісних центрів.

Освіта

Укр ДАЗТ (ХІІТ)

Будівельний (штучні споруди), Харків
Вища, з 2003 по 2007 (4 роки)

Навчався проєктуванню, будівництву та експлуатації інженерних споруд. Пощастило прийняти участь у випробуванні нових розробок швидкотвердіючих сумішей та використати їх на практиці. У складі будівелної групи приймав участь на работах по гідроізоляції і підсиленню обробки тунелю на Львівській залізниці, підсиленню колон інженерних споруд.

КІ Сум ДУ (КПТ)

Колія та колійне господарство, Конотоп
Середня спеціальна, з 1999 по 2003 (4 роки)

Вивчав проєктування, будівництво та експлуатацію залізничних шляхів. У складі робочої групи приймав участь у роботах по геодезичній зйомці колії після кап. ремонту, переносі на місцевість відміток запроектованих фундаментів інженерних споруд. Брав участь у проектуванні та будівництві колії на піску для роботи залізничної машини по очистці труб великого діаметра.

Знання і навички

Користувач ПК КОМПАС Складання кошторисів Будівельні роботи Розібратися можна будь в чому, якщо голова на своєму місці

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: