Резюме від 16 вересня 2022 PRO

Олександр

Директор филиала, начальник отдела продаж

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник аутсорсингового Call-центру

з 06.2008 по нині (15 років 11 місяців)
ТОВ фірма «Радіо» (Телекомунікації, зв'язок)

Посадові обов’язки: розробка та реалізація стратегії продажу послуг Контакт-центру в регіоні; співпраця з операторами телекомунікації; аналіз стану та перспектив продажу послуг в регіоні; пошук потенційних споживачів у регіоні через різноманітні канали; укладання та контроль дотримання умов угод; контроль прибутку та своєчасності розрахунків за отримані послуги, координація та контроль за реалізацією проектів з технічних питань; консультаційна підтримка споживачів; розробка індивідуальних проектів згідно потреб споживача. Координація роботи колективу з 5 чоловік

Начальник відділу продажу послуг бізнес-споживачам

з 03.2006 по 10.2007 (1 рік 7 місяців)
Вінницька філія ВАТ “Укртелеком” (Телекомунікації, зв'язок)

Посадові обов’язки: розробка та реалізація стратегії продажу послуг бізнес-споживачам в регіоні; аналіз стану та перспектив продажу послуг бізнес-споживачам в регіоні; пошук потенційних бізнес-споживачів у регіоні через різноманітні канали; розробка бізнес-плану щодо продажу послуг бізнес-споживачам в регіоні; організація ведення діловодства відділу, забезпечення отримання, ведення обліку, зберігання, розмноження та використання документів; координація та контроль за реалізацією проектів з технічних питань; консультаційна підтримка продажу послуг бізнес-споживачам. Координація роботи структурних підрозділів філії. Практичний досвід безпосереднього спілкування з керівниками підприємств та їх заступниками

Економіст з фінансової роботи 2 категорії відділу (за сумісництвом - фахівць з розширення ринку збуту)

з 04.2005 по 03.2006 (11 місяців)
Вінницька філія ВАТ “Укртелеком”, відділ організації та продажу послуг (Телекомунікації, зв'язок)

Посадові обов’язки: контроль обсягів реалізації послуг; аналіз отриманих доходів від реалізації послуг; маркетингові дослідження щодо необхідності відкриття вузлів доступу до мережі Інтернет та доцільності організації пунктів колективного користування; контроль оплати; підготовка та формування економіко-фінансової звітності (форма 12, кодифікатори доходів та витрат).

Інженер електрозв’язку 2 категорії дільниці розрахунків з фізичними особами

з 04.2001 по 04.2005 (4 роки)
Центр обслуговування споживачів та продажу послуг Вінницької Дирекції ВАТ „Укртелеком” (Телекомунікації, зв'язок)

Посадові обов’язки: планування, прогнозування та аналіз обсягів наданих та оплачених послуг; аналіз, контроль та робота по зниженню клієнтсько-дебіторської заборгованості; аналіз клієнтської бази за рівнем попиту та платоспроможності; робота з автоматизованою системою контролю розрахунків та контроль надходжень платежів за надані послуги електрозв'язку від споживачів, кількість яких перевищувала 80 тисяч осіб; формування та аналіз обігових відомостей. Координація роботи клективу з 15 чоловік

Оператор електрозв’язку

з 06.2000 по 04.2001 (10 місяців)
Центр обслуговування споживачів та продажу послуг Вінницької Дирекції ВАТ „Укртелеком” (Телекомунікації, зв'язок)

Освіта

Винницкий финансово-экономический университет

Менеджмент предприятий, экономист-менеджер, Винница
Вища, з 2004 по 2006 (1 рік 8 місяців)

аспирантура Винницкого государственного технического университета

Теоретическая радиотехника, Винница
Вища, з 1997 по 2000 (2 роки 11 місяців)

Винницкий государственный технический университет

Факультет радиоэлектроники. Электроника, магистр электроники, Винница
Вища, з 1992 по 1997 (4 роки 9 місяців)

Винницкий техникум электронных приборов

Факультет микроэлектроники. Производство микроэлектронных устройств, техник-технолог , Винница
Середня спеціальна, з 1988 по 1992 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Консалтинговая группа НАУ “Активная продажа корпоративным и бизнес-клиентам”

2007, два дня

Консалтинговая группа НАУ : “Клиент ориентированный подход к продаже корпоративным и бизнес-клиентам”

2007 4 дня

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook CRM Пользователь Internet Написание стихов Написание научных статей Написание познавательных статей

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Резюме

Ковальчук Олександр Миколайович

моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 10.03.1973,
Cімейний стан: одружений, маю двох дітей.

Освіта: Вища

1.2004-2006 рр. – Вінницькому фінансово-економічному університеті;
спеціальність – менеджмент організацій;
кваліфікація – економіст-менеджер.
2.1997-2000 рр. – аспірантура Вінницького державного технічного університет;
спеціальність– теоретична радіотехніка.
3.1992-1997 рр. – Вінницький державний технічний університет;
спеціальність – електроніка, диплом з відзнакою;
кваліфікація – магістр електроніки.
4.1988-1992 рр. Вінницький технікум електронних приладів;
спеціальність – виробництво мікроелектронних приладів, диплом з відзнакою; кваліфікація – технік – технолог.

Професійний досвід:
1.Проходження виробничої практики:
- з 02.09.1991 по 5.12.1991 – оператор вакуумного напилення в Науково-дослідному інституті індикаторних приладів “Гелій” м. Вінниця.
- з 16.01.1995 по 4.04.1995 – електромонтер 3 розряду на РТС Андрієвська Житомирського обласного радіо та телевізійного передавального центру.
2.З червня 2000 р. по квітень 2001 р. – Центр обслуговування споживачів та продажу послуг Вінницької Дирекції ВАТ „Укртелеком” (ЦОСПП ВД ВАТ „Укртелеком”) – оператор електрозв’язку.
3.З квітня 2001 р. по квітень 2005 р. – ЦОСПП ВД ВАТ „Укртелеком” – інженер електрозв’язку 2 категорії дільниці розрахунків з фізичними особами. Виконував обов’язки начальника дільниці розрахунків ЦОСПП ВД ВАТ “Укртелеком”.
Посадові обов’язки: планування, прогнозування та аналіз обсягів наданих та оплачених послуг; аналіз, контроль та робота по зниженню клієнтсько-дебіторської заборгованості; аналіз клієнтської бази за рівнем попиту та платоспроможності; робота з автоматизованою системою контролю розрахунків та контроль надходжень платежів за надані послуги електрозв\\\'язку від споживачів, кількість яких перевищувала 80 тисяч осіб; формування та аналіз обігових відомостей.
4.З квітня 2005 р. по березень 2006 р. – Вінницька філія ВАТ “Укртелеком” – економіст з фінансової роботи 2 категорії відділу організації та продажу послуг та за сумісництвом - обов’язки фахівця з розширення ринку збуту.
Посадові обов’язки: контроль обсягів реалізації послуг; аналіз отриманих доходів від реалізації послуг; маркетингові дослідження щодо необхідності відкриття вузлів доступу до мережі Інтернет та доцільності організації пунктів колективного користування; контроль оплати; підготовка та формування економіко-фінансової звітності (форма 12, кодифікатори доходів та витрат).
5.З березня 2006 р. по жовтень 2007 – Вінницька філія ВАТ “Укртелеком” начальник відділу продажу послуг бізнес-споживачам Вінницької філії ВАТ “Укртелеком”.
Посадові обов’язки: розробка та реалізація стратегії продажу послуг бізнес-споживачам в регіоні; аналіз стану та перспектив продажу послуг бізнес-споживачам в регіоні; пошук потенційних бізнес-споживачів у регіоні через різноманітні канали; розробка бізнес-плану щодо продажу послуг бізнес-споживачам в регіоні; організація ведення діловодства відділу, забезпечення отримання, ведення обліку, зберігання, розмноження та використання документів; координація та контроль за реалізацією проектів з технічних питань; консультаційна підтримка продажу послуг бізнес-споживачам.
6.З червня 2008 року по січень 2010 року заступник начальника аутсорсингового Контакт-центру ТОВ фірма «Радіо», з січня 2010 року – начальник Контак-центру.
Посадові обов’язки: розробка та реалізація стратегії продажу послуг Контакт-центру в регіоні; співпраця з операторами телекомунікації; аналіз стану та перспектив продажу послуг в регіоні; пошук потенційних споживачів у регіоні через різноманітні канали; укладання та контроль дотримання умов угод; контроль прибутку та своєчасності розрахунків за отримані послуги, координація та контроль за реалізацією проектів з технічних питань; консультаційна підтримка споживачів; розробка індивідуальних проектів згідно потреб споживача.
Особисті якості:
Ініціативний та наполегливий, відповідальний та дисциплінований, здатний самостійно ставити виробничі завдання та приймати рішення. Сумлінний, доброзичливий, ввічливий та тактовний. Працьовитий, здатний швидко навчатись. Вимогливий до себе та підлеглих. Шкідливих звичок не маю.
Додаткові відомості:
Вільно володію українською та російськими мовами, володію англійською мовою зі словником на рівні перекладу документів. Вільно володію програмами Word, Excel, Microsoft Outlook, маю навички роботи з Internet.
Маю чотири наукові публікації в галузі математичного моделювання в наукових виданнях м. Вінниці та м. Хмельницький.
Теоретичні навики проведення аналізу фінансово-економічного стану підприємства по результатах фінансової діяльності. Аналіз та усунення причин, що його погіршують.
Практичний досвід безпосереднього спілкування з керівниками підприємств

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: