Резюме від 26 лютого 2021

Максим

Начальник смены, склада, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ОСВІТА
Повна вища педагогічна освіта, КДПУ ім. Винниченка, кваліфікація вчитель з фізичної культури основної школи, 30.06.2010.

ЗНАННЯ, ВМІННЯ ТА НАВИЧКИ

постійно навчаюсь онлайн, підвищую свої знання з психології. знання з взаємовідносин, керування колективом. Легко знаходжу спільну мову з людьми різного віку, статі, та соціального статусу.

Маю природні організаторські здібності та лідерські якості. Психологічні тести це підтверджують, та підтверджують люди з якими спілкуюсь та працюю

Цілеспрямований, працюю на результат.
Відповідальний та надійний.
Стресостійкий сам, та можу допомогти оточуючим подолати стрес.

МАЮ ДОСВІД КЕРІВНОЇ ПОСАДИ - заступником керівника хостела ( 1рік ) в місті Гамбург, Німеччина. За необхідності можу надати рекомендаційного листа.

МАЮ ДОСВІД РОБОТИ НА ТЕРМІНАЛІ НОВОЇ ПОШТИ - 2 роки

Навіть не будучи на керівній посаді я оперативно вирішував, та організовував роботу в нестандартних випадках, підключаючи й інші підрозділи.

Коллектив - це команда. Ефективність команди залежить від лідера, його вміння згуртувати людей навколо певної мети, а також залежить емоційного стану та мотивації. Вмію згуртувати, мотивувати та підвищити емоційний стан. Вмію аналізувати, чути думки інших і прислуховуюсь до компетентних порад. Аналізую всі аспекти та приймаю найоптимальніше рішення.

Розумію, що наказ начальника” Швидше!” не працює, а працює правильна системна організація процесів та мотивація. Сам завжди виконував свою роботу якісно, власним прикладом мотивував колектив.
Маю досвід роботи на складі зі сканером одного з найбільших продуктових онлайн магазинів Європи Kifli в Будапешті.

На кожній роботі проявляв свої організаторські здібності, проявляв ініціативу, щодо покращення як умов праці , так і організації найбільш ефективної і якісної роботи.


ЗНАННЯ КОМП"ЮТЕРА на рівні впевненого користувача. Міняю операційну систему та оптимізую роботу компьютера і гаджетів самостійно.

ДОДОТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Підтримую спортивну форму. Граю у футбол, волейбол.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: