Резюме від 13 березня 2023 PRO

Олександр

Інженер-технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 09.2018 по 10.2019 (1 рік 1 місяць)
Rock Hotel First Line, Батумі, Грузія (Готельний та ресторанний бізнес)

контроль роботи готелю,розробка меню та приготування гарячих сніданків, приготування та розрахунок спец замовлень гостей.

Бармен-офіціант

з 09.2016 по 05.2018 (1 рік 8 місяців)
W Hotel, Doha, Qatar (Готельний та ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей в ресторані та барі, розробка і впровадження нових коктелів, проробка і введення в меню, замовлення і контроль сировини.

Кухар

з 06.2014 по 09.2014 (3 місяці)
Аутсорсинговая компания «Сова», Київ (Харчова промисловість)

Приготування їжі, роздача,складання меню, проробка та введення нових страв у меню закладу, розробка калькуляції цих страв.

Бармен-офіціант

з 05.2013 по 09.2013 (4 місяці)
Creta Royal Hotel 5*, Greece, Crete, о.в. Creta (Готельний та ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей готелю в ресторані,головному барі та барі при басейні це сезон 2013 року, а також сезон з 01.05.15-01.09.15 років працівник кухні

Бармен-офіціант

з 05.2012 по 09.2012 (4 місяці)
Porto Platanias Beach Resort ahd Spa 5*, о.в. Creta (Готельний та ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей готелю : beach bar, buffet, and restaurant

Бармен-офіціант

з 02.2010 по 08.2011 (1 рік 6 місяців)
Кафе "Жемчужина", Вінниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей, прийом заказів на банкети, розробка меню,консультації по телефону.

Адміністратор

з 04.2008 по 08.2008 (4 місяці)
База відпочинку, Вінниця (Відпочинок та туризм)

Адміністратор : організація банкетів,керівництво працівниками кухні,залу та хаускіпінгом

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет

Інженер-технолог, готельного та ресторанного бізнесу, Київ
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 4 місяці)

Диплом магістра (закінчена вища освіта), інженер-технолог в готельно-ресторанному бізнесі.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint R-Keeper Робота з офісними та спеціальними програмами на ПК

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Російська — вільно

Рекомендації

  • О.Трифонова

    О.Трифонова

    Директор, Аутсорсинговая компания «Сова»

    Контактні дані приховані
  • Hanady Merhej

    Hanady Merhej

    Director of Human Resources, W Hotel

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Впевнений користувач офісних та професійних програм в сфері ресторанного бізнесу (R-Keeper, Парус, Adaco), відкритий до всього нового та швидко навчаюсь, відповідальний та комунікабельний, маю пристрасть до виноградарства. Мрія – власний прибутковий бізнес.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: