Резюме від 7 січня 2022 PRO

Татьяна

Журналист, копирайтер, художественный руководитель, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Бердянськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

ведущая телепрограмм, журналист, культ. работник, зав. отделом досуга

з 08.1996 по 07.2019 (22 роки 11 місяців)
ЗАО"Приазовкурорт"; Телекомпании: ТВ Бердянск, ТРК Юг, Бердянск (СМИ, организация досуга)

Начинала карьеру культорганизатором в подростковом клубе "Современник". В ЗАО "Приазовкурорт" работала педагогом-организатором, затем занимала должность заведующей КМР.
Работая в СМИ, занимала должность ведущей программ, журналиста. Достижения: соучередитель и организатор всеукраинского театрального фестиваля детских и юношеских коллективов "Казки України".

Освіта

БГПИ им П. Осипенко

Дошкольная психология и педагогика; преподаватель дошкольной педагогики и психологии,воспитатель, Бердянск
Вища, з 1990 по 1994 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренинг в рамках проекта USAID "Створення конкурентоспроможного культурного туристичного продукту"

9-11 вересня 2020 року

Знання мов

Польська — початковий

Додаткова інформація

Голова ГО "Група АРТ- СВІТ.ЮА", членкиня ГО " Жінка майбутнього".З травня 2018 року – співзасновниця та членкиня оргкомітету фестивалю «Казки України». З 2016 р. – членкиня Національної спілки журналістів України З 2015 р. до сьогодні – волонтерка в Гуманітарній фундації «Хелпер Юа» в роботі з переселенцями з тимчасово окупованих територій, організаторка акцій для дітей і дорослих, які потребують дорогого лікування. 2006-2019 рр. автор, режисер дитячих та юнацьких програм на ТБ «Бердянськ» та ТРК «ЮГ» («Вечірня казка «Теремок», «Усе шкереберть», «Не просто діти») з 2011 р. керівник анімаційної групи «Лімбо».Досвід: організація технічного забезпечення соціально важливих проєктів для переселенців, національних меншин, атовців, дітей-сиріт («Маки пам'яті», «Протягни руку допомоги!» тощо); організатор проєктів зі збору коштів для хворих дітей та онкохворих; написання сценаріїв для проєктів; інтерактивних ігор для дітей; розробка, режисура та монтаж телевізійних програм для дітей і підлітків; робота над тематичними ляльковими виставами (сценарій, озвучка тексту, декорації такостюми); організація техничного забезпечення . Знання мов: Українська, Російська, Польська (початкова)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: